Oliver Viticultors

En el marc de La Verema del Cava, tast de most de les diferents vinificacions que fan al celler Oliver Viticultors per descobrir les particularitats de cada varietat podent provar l’evolució del most durant la fermentació. Per acabar, brunch gastronòmic (salat i dolç) amb productes de proximitat maridat amb els caves, fets amb sentiment, a la terrassa entre vinyes 'A Peu de Vinya'.
De 12 a 14h
40€ / persona | Compra l'entrada aquí (enllaç)
AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Oliver Viticultors
Web La Verema del Cava
Web Oliver Viticultors
Telèfon 639 42 41 00 / sadurni@oliverviticultors.com
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.