Jump to navigation
Del 24 de maig al 7 de juliol
Del 5 al 7 de juliol
Del 17 de febrer al 27 de juny
Dijous 27 de juny, 19:30h
Del 20 al 27 de juny
Dies 14 i 28 de juny, 18:30h
Dies 25 i 28 de juny
Del 14 de maig al 28 de juny
En el marc del Festival EVA, xerrada 'Cuina radical', on Maria Nicolau parlarà d'allò que més l'apassiona: la Cuina.
Durada: 60 minuts
"Soc la Maria Nicolau i soc cuinera d'ofici i per vocació, però sobretot, soc entusiasta. Entusiasta perquè m'apassiona el que faig i no en tinc mai prou. Entusiasta perquè no hi ha distinció ni esquizofrènia entre qui soc i a què em dedico.
La cuina és el pal de paller de la meva vida, m'agrada cuinar i m'apassiona el menjar. He treballat a una pila de bons restaurants a Catalunya, Espanya i França, i ara visc i cuino a un poble de 200 habitants en plena natura a Osona, on divulgo el que faig i comparteixo tant com puc. He escrit 'Cuina! O barbàrie' i 'Cremo!'.
Actualment em podeu sentir al matí de Catalunya Ràdio, em podeu veure al Tot es mou a TV3, i em podeu gaudir a Cuina salvatge, a la plataforma de continguts digitals 3Cat.
Sempre em podreu trobar fent soroll a les xarxes socials."
Dissabte 8 de juny: 19:00h | Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs: Xerrada
Dissabte 15 de juny: 19:30h | Cal Xerta, Sant Pere de Riudebitlles: Xerrada + sopar
Ajuntament d'Avinyonet del Penedès, Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i Festival EVA
Web Festival EVA Instagram Festival EVA