Jump to navigation
De l'11 al 29 de novembre
Divendres 29 de novembre
Del 22 al 29 de novembre
Del 20 al 29 de novembre
Dissabte 30 de novembre, 11h
Dissabte 30 de novembre
Del 30 d'octubre al 30 de novembre
En el marc de La Verema del Cava, viticultor/a per un dia amb brunch a la Cava Rovellats, una proposta que farà el tret de sortida al jardí modernista, on s'explicarà breument la història del celler, i es farà una visita a la Masia del S. XV i la capella. Tot seguit, direcció la vinya, s'aniran realitzant petites parades per explicar diferents aspectes sobre la manera que tenen de treballar la vinya. Una vegada s'arribi a la taula de la vinya, es realitzarà un trepitjat de raïm amb els peus i, qui s'animi, podrà tastar un most acabat de trepitjar. A l'acabar de trepitjar, es podrà gaudir d'un brunch maridat amb vins o caves de llarga criança.
>> El brunch inclourà: Rústic de pernil ibèric | Torrada amb escalivada i anxoves | Mini truita de patates | Mini hamburguesa de vedella amb ceba confitada, bacó i formatge | Torradeta vegetal de llagostí amb alvocat | Brotxeta de tres formatges amb codony | Coca de recapte amb salsitxes | tomàquet i ceba | Torradeta de Brie amb ruca, poma verda i vinagreta de gerds | Croqueta de Bolets.
De 10 a 15h
50€ | 40€ de 3 a 17 anys | Gratuït menors 3 anys Compra l'entrada aquí (enllaç)
AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Cava Rovellats
Web La Verema del Cava Web Cava Rovellats