Activa't
,
2025

Sigues viticultor/a per un dia amb brunch a Rovellats

En el marc de La Verema del CavaCava Rovellats proposa 'Sigues viticultor/a per un dia amb brunch', una activitat que convida a compartir l'experiència de trepitjar raïm i veure com es feia quan no hi havia màquines.

L'activitat donarà inici al jardí modernista, on s'explicarà breument la història de Rovellats, i es farà una visita guiada a la Masia del segle XV i la capella. Tot seguit, direcció a la vinya on s'aniran realitzant petites parades per explicar diferents aspectes sobre la manera que tenen de treballar la vinya. Una vegada s'arribi a la taula de la vinya, es realitzarà un trepitjat de raïm amb els peus i, qui s'animi, podrà tastar un most acabat de trepitjar.

A l'acabar, es podrà gaudir d'un brunch maridat amb amb 3 caves Reserva que es podran gaudir en família o amb amics a les vinyes.

>> El brunch inclourà:
- Rústic de pernil ibèric
- Torrada amb escalivada i anxoves
- Mini truita de patates
- Mini hamburguesa de vedella amb ceba confitada, bacó i formatge
- Torradeta vegetal de llagostí amb alvocat
- Brotxeta de tres formatges amb codony
- Coca de recapte amb salsitxes, tomàquet i ceba
- Torradeta amb foie gras, carbassó i ou de guatlla
- Croqueta de Bolets

Horari: 

De 10 a 15h

Preu: 

 

60€ | 45€ de 3 a 17 anys | Gratuït menors 3 anys
Compra l'entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Cava Rovellats

Més informació: 

  • imatge de control 1per1