Espectacles
,
2024
Dissabte 5 d'octubre, 19:30h
CCCB
Barcelona

Espectacle 'Cut one's teeth'

Espectacle 'Cut one's teeth' de la ballarina i coreògrafa Mabel Olea, una peça performativa que qüestiona els estàndards de bellesa contemporanis i reivindica el poder del cos en l'era digital. Una obra que explora el viatge de transformació personal i artística de Mabel Olea, mitjançant la metàfora d'un diamant en brut que esdevé un diamant polit.

Inspirada en el modisme anglès "cut one's teeth", que fa referència al fet d'aprendre i adquirir experiència des de zero, l'artista crea una narrativa visual i corporal que uneix els conceptes de perfecció i bellesa occidentals amb referències culturals diverses.

La performance combina elements de l'escultura clàssica, la dansa de Balanchine i l'estètica de l'anime, i crea així un cos-joia que es transforma davant del públic. Amb una estructura surrealista i dadaista, 'Cut one's teeth' és un viatge cap a l'inconscient, on el cos esdevé una peça d'art divina i radical.

Preu: 

 

7€ general | 5€ reduït
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Creació i interpretació: Mabel Olea 
Il·luminació: Oscila
Vestuari: Joan Ros
So: Mabel Olea i Javier Soler
Fotografia i visuals: Andrea López
Producció: Cristina Sanz-Gadea
Amb el suport de CCCB, Fabra i Coats, L'Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, Beques Barcelona Crea 2023, Beques Osic 2023

Organitza: 

CCCB

Més informació: 

Web CCCB
Instagram Mabel Olea

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar