Jornades Gastronòmiques 'La poma a la cuina' - Torroella de Montgrí 2024

Nova edició de les esperades jornades gastronòmiques La poma a la cuina de Torroella de Montgrí. Aquestes jornades, que se celebren des de l'any 2006, són un merescut reconeixement a aquesta fruita tan arrelada al territori i que embelleix gran part dels paisatges del Baix Empordà.
Durant tot el mes, els restauradors locals cuinen diferents plats elaborats amb la poma de Girona, un aliment de gran qualitat i proximitat. S'ofereixen menús de tota mena amb aquest producte estrella. Una oportunitat excel·lent per conèixer l'ús de la poma: a les postres, com a ingredient principal o com a acompanyament de plats diversos.
Restaurants participants: Alba | Club Nàutic l’Estartit | La Palmera
Consulta tot el programa aquí (enllaç PDF)
Estació Nàutica l'Estartit, Ajuntament de Torroella de Montgrí, Generalitat de Catalunya i Perelada Vins & Caves
Afomtus, EMD de l'Estartit, Consell Comarcal del Baix Empordà i Poma de Girona
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.