Jump to navigation
Diumenge 19 maig, 10h
Del 17 al 19 de maig
Dies 18 i 19 de maig
Dissabte 25 maig, 9:30h
Del 12 d’abril al 25 de maig
Dissabte 25 maig, 10:30h
Dissabte 25 maig, 12h
Dissabte 25 de maig, 12h
El taller per autèntics cervesers. Aprèn a fer cervesa a casa de manera definitiva! Taller repartit en 2 sessions (2 dissabtes) amb una durada total de 8 hores.
Sessió 1 (6 hores): Procés: molturació, maceració, cocció, refredat i inoculació del llevat per iniciar la fermentació. Durant el procés es fa una introducció a la història de la cervesa, cultures cerveseres, estils i els seus ingredients. S’el.laboraran 20L de cervesa a partir de tot gra. Inclou esmorzar i tast de cervesa artesana.
Sessió 2 (2 hores): Procés: Embotellat i etiquetat. Es tracten temes com el trasvàs, maduració, el dry hopping… S’entreguen 6 ampolles a cada alumne amb etiqueta personalitzada.
Taller a càrrec de Brew-Home El taller té places limitades (màxim 10 persones i mínim de 6).Preu: 85€ (total del curs)
Més informació