Jump to navigation
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
El Microvi 2016 centra la mirada en els sumolls i organitza un tast al Claustre del Monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs amb la participació dels millors cellers productors de vins amb Sumoll del país. Els cellers participants són: Heretat Mont-rubí, Bodegas Puiggròs, Can Ràfols dels Caus, Celler La Salada, Celler Pardas, Clos Lentiscus, Costa d’Or, Jané Ventura, Mas dels Clavers – Finca Can Gallego, Sicus, Vins de Foresta, Vinyes d’Enprempta, Vins L’Apical i Vinyes de l’Albà.
El tast serà una immersió a la varietat amb la participació de Joan Gómez Pallarès, autor del blog De Vinis.
Preu entrada: 10€ Les entrades estan exhaurides.
Col·labora en la organització Societat Els Gorgs.