Menjar i beure
,
2017
Dissabte 25 de març, 11h
Vitampleni (Parlament, 26)
Vilafranca del Penedès

Taller Vitampleni: 'Bo i sense gluten'

Ser celíac no té perquè voler dir renunciar a la cuina bona i saborosa i la Sílvia Vicent ens ho ensenyarà com a especialista de cuina sense gluten.
En aquest taller monogràfic de tot el matí es cuinaran:
– Fideus a la cassola
– Tartaletes de poma
– Empanada gallega

La Sílvia Vicent, de Espacio Gastronòmico sin gluten, també és celíaca i et podrà resoldre molts dubtes de la cuina sense gluten.
Vine a passar un matí agradable de cuina amb més gent que comparteix el teu tipus d’alimentació!

Cal inscripció prèvia per control d’aforament. Les places són limitades i se seguirà rigurós ordre d’inscripció. Inscripcions a info@vitampleni.cat, per telèfon al 935386151 o per whatsapp al 610952248.

Més informació: http://vitampleni.cat/calendari/bo-i-sense-gluten/