Préssec d'Ordal

El Préssec d’Ordal, conreat a Subirats, és un dels productes de més qualitat amb què compta el municipi, a banda dels seus vins i caves i la gastronomia. L’alt valor qualitatiu d’aquests préssecs és conseqüència de dos factors molt importants i que no es donen enlloc més. Per una part, el tipus de sòl calcari característic del nostre municipi, i per l’altra la seva condició de conreu de secà que li dóna un aroma i un gust difícil de trobar en altres varietats. Si a aquests dos factors li afegim el fet de que el producte es cull en les condicions òptimes de maduració, tot plegat fa que el préssec d’Ordal sigui conegut per les seves excel·lents qualitats aromàtiques i gustatives.
Caps de setmana de juny, juliol i agost, de 10 a 14h
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.