Activa't
,
2017
Dies 21 i 22 d'octubre
Pavelló firal
Vilafranca del Penedès

Jornades VilaJuga

Vilajuga són les Jornades Lúdiques del Penedès, en les que s'ofereix als assistents un ampli ventall de jocs tals com: Jocs de taula i cartes, Jocs de rol, Wargames, Videojocs, Jocs infantils i Jocs esportius, entre d'altres.

Horari: 

Dissabte 21 d'octubre, de 10:30 a 22h
Diumenge 22 d'octubre, de 10:30 a 20h

Programa: 

Espai Explora: L'espai dels més petits de casa i de les famílies. Aquí hi trobareu jocs per a infants, amb la finalitat de descobrir i explorar els sentits,de fer créixer la seva curiositat i de mostrar la seva autonomia i tallers per aprendre i gaudir junt als pares.

Espai Juga: El plat fort de les VilaJuga. Jocs de taula per famílies, amics, grans, petits, colles o parelles. Vine i juga a un dels jocs de la nostra ludoteca, participa a algun dels tornejos, gaudeix de les demostracions per les pròpies editorials o prova jocs nous i inèdits de la mà dels seus propis autors. Aquest any contem amb uns passaports lúdics, que busquen ser un itinerari a través dels jocs de les VilaJuga amb la possibilitat de guanyar importants premis.

Espai Imagina: Ens agraden molt els jocs de rol. Viu aventures descobrint noves terres, viatjant a països fantàstics o ficant-te en la pell d'un superheroi. Imagina el món que et descriu el director de joc i experimenta les sensacions del teu personatge. Aventura, fantasia, terror, màgia, intriga, ciència ficció. El límit és la teva imaginació. En aquest espai tenim taules dedicades als jocs de rol i una carpa informativa per trobar la teva partida ideal. A part també hi ha un petit rol en viu, de petit format, per fer un tast d’aquesta modalitat del rol més teatralitzada.

Espai Mou-te: No només es juga al voltant d'una taula. A les VilaJuga hi trobaràs un ventall d'activitats on, per jugar, has de moure't i desplaçar-te. Moltes sorpreses s’amaguen darrera aquest espai.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

La Casa dels Estranys

Col·labora: 

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Servei de Joventut

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1