Activa't
,
2018
Dilluns 12 de febrer, 18h
Biblioteca Torras i Bages
Vilafranca del Penedès

Aula de cinema 'Adaptacions literàries: Hamlet'

Aula de Cinema és un projecte conjunt entre la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) que pretén difondre la cultura cinematogràfica entre els ciutadans, fomentar el gust pel cinema, acostar el públic al procés de creació d’una pel·lícula i donar visibilitat a les activitats de la Fundació ESCAC.

Programa: 

Les properes conferències que s’han programat es duran a terme entre febrer i març, són gratuïtes i obertes per a tots els públics:

Dilluns 12 de febrer
18h | 'Adaptacions literàries: Hamlet', a càrrec de Daniel Jariod, documentalista i professor a l’ESCAC i de l’UB. Desglòs dels trets característics recurrents (narratius i visuals) de les adaptacions al cinema i la televisió més reconegudes de l'obra de William Shakespeare.

Divendres 16 de febrer
10h | 'Primeras partes siempre fueron buenas', a càrrec de Liliana Torres, directora de la pel·lícula 'Family Tour' i professora a l’ESCAC. El pas del curt al llargmetratge, tot fent un repàs intensiu pel procés de producció i execució, segons les vivències en primera persona d'un dels nostres graduats.

Dilluns 19 de març
19h | 'Guions i llibres', a càrrec de Daniel Agudo, professor a l’ESCAC Professionals de l’audiovisual ens faran un recorregut pels llibres i la seva adaptació al cinema a través dels guions. Com s’elaboren, la seva dificultat i tot el món que hi ha al darrera de la feina d’un guionista.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Xarxa de Biblioteques
ESCAC

Més informació: 

  • imatge de control 1per1