Arts
,
2018
Del 17 de maig al 22 de juny
Sala dPAS (L'Escorxador)
Vilafranca del Penedès

Exposició '10 años fotografiando la naturaleza'

L’exposició '10 años fotografiando la naturaleza' és una mostra d’algunes de les imatges incloses en el primer llibre del fotògraf de natura vilafranquí Raimon Santacatalina i que porta per títol el mateix nom de la mostra per tal de mostrar la primera dècada de Raimon Santacatalina dedicat a la fotografia de la natura.

La temàtica de la mostra compren paisatges, fauna i flora i inclou des de grans mamífers a petits invertebrats.

Horari: 

De dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes de 10 a 13h.

Inauguració: 

Dijous 17 de maig, 20h

Comissariada per: 

Raimon Santacatalina

Fitxa tècnica: 

Raimon Santacatalina (Vilafranca, 1969) és soci de AEFONA (Associació Espanyola de Fotògrafs de Naturalesa) i de WWFF España (Fondo Mundial para la Naturaleza), entitats amb les que col·labora amb els seus treballs fotogràfics.

Ha recorregut diferents espais naturals de la geografia espanyola i alguns del nord d’Europa. La seva tasca és fruit de moltes hores de camp, preparació i d’un aprenentatge continu. És imprescindible conèixer en profunditat el comportament de la vida silvestre i el seu és un treball que sempre està a mercè de la climatologia i d’altres condicionants. Fotografiar la natura exigeix respectar un codi ètic que asseguri que amb l’obtenció de la imatge no es genera cap dany o molèstia a la fauna, flora o el paisatge. 

Algunes de les seves fotografies han estat seleccionades i premiades en concursos nacionals i internacionals i incloses en audiovisuals i publicades en llibres i revistes tan impresos com digitals.

Organitza: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1