Arts
,
2018
Del 20 de juliol al 5 d'agost
Claustre de Sant Francesc
Vilafranca del Penedès

Exposició 'T'escric un paisatge'

Emmarcada dins del cicle Paraules al Claustre, l'exposició és una proposta visual de Mariona Garcia i Montse Casacuberta, molt propera al pas del temps i a tots els seus símbols. 

Inauguració: 

Divendres 20 de juliol, 20h
La inauguració anirà precedida d'una xerrada a càrrec de Mariona Garcia que durà per títol el mateix que porta l'exposició 'T'escric un paisatge', on l'artista desgranarà els detalls que van dur-les a la realització d'aquest singular projecte literari i visual.

Sinopsi: 

Les dues artistes van mantenir durant quatre anys una correspondència singular: la Mariona escrivia o enviava documents gràfics a la Montse i ella els transmutava en paisatges dins el llenç. Aquest joc de correspondències, de paisatges descrits que arriben per carta i que es converteixen en obra pictòrica, ens aboquen a un sentiment de contemplació, de silenci i a la inspirada felicitat que dona quan dues persones es comprenen, es compenetren i creen, l'una amb l'altra, una obra per ser compartida. Una exposició que encaixa perfectament dins aquest cicle de Paraules al Claustre, perquè sense la paraula potser mai no hauríem tingut la imatge.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca

  • imatge de control 1per1