Arts
,
2018
Dilluns 23 d'abril, 9h
Carrers del centre
Vilafranca del Penedès

III Edició del premi Vilafranca Cultura

Per tercer any consecutiu, el 23 d’abril s'omple la vila de pintors que recullen amb la seva obra pictòrica l’esperit de la principal manifestació cultural i literària de Catalunya, la Diada de Sant Jordi. Per fer-ho, el Casal de Vilafranca i la secció de Belles Arts de l’entitat han convocat la tercera edició del concurs de pintura ràpida Premi Vilafranca Cultura. Un concurs que tindrà lloc durant tota la jornada de Sant Jordi i que permetrà veure de prop el treball dels pintors, trobant-los pel centre de la vila, barrejats entre parades de llibres i roses.
 

Programa: 

Les bases es poden consultar al web www.casal.org però tingueu en compte que el segellat del suport es farà al vestíbul del Teatre del Casal (Rambla Nostra Senyora, 35) entre les 9h i les 10h. El lliurament de l’obra serà a la Capella de Sant Joan (Plaça de Sant Joan, 1) entre les 14h i les 15h o entre les 17h i 18h, i que estaran exposades a la Capella de Sant Joan, fins l’hora del veredicte, que serà a les 19 de la tarda.

Organitza: 

Casal - Societat La Principal

Col·labora: 

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

​Entre el 23 d’abril i el 6 de maig, totes les obres participants s’exposaran a la Capella de Sant Joan i durant tot el mes de maig, el vestíbul del Casal mostrarà les obres premiades.

  • imatge de control 1per1