AGENDA
Activa't
2018
Dies 13 i 14 d'octubre
  • Vilafranca del Penedès
Pavelló firal

Jornades de jocs VilaJuga

Les VilaJuga són unes jornades de jocs on, grans i petits, podran gaudir durant tot el dia d'activitats guiades, tornejos, demostracions i tallers. Hi vagis sol o sola, en família o una colla, hi trobaràs el teu espai, ja que el Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès s'omple, durant un cap de setmana, de riures, diversió, amistat i, sobretot, joc, molt de joc.

Horari: 

Dissabte de 10:30 a 22h i diumenge de 10:30 a 20h

Sinopsi: 

Les VilaJuga compten amb espais diferenciats:

Espai Explora
L'espai dels més petits de casa i de les famíles. Aquí hi trobareu jocs per a infants, amb la finalitat de descobrir i explorar els sentits, de fer créixer la seva curiositat i de mostrar la seva autonomia.

Espai Juga
El plat fort de les VilaJuga. Jocs de taula per famílies, amics, grans, petits, colles o parelles. Vine i juga a un dels jocs de la nostra ludoteca, participa a algun dels tornejos, disfruta de les demostracions per les pròpies editorials o prova jocs nous i inèdits de la mà dels seus propis autors.

Espai Imagina
Ens agraden molt els jocs de rol. Viu aventures descobrint noves terres, viatjant a països fantàstics o ficant-te en la pell d'un superheroi. Imagina el món que et descriu el director de joc i experimenta les sensacions del teu personatge. Aventura, fantasia, terror, màgia, intriga, ciència ficció. El límit és la teva imaginació.

Espai Mou-te
No només es juga al voltant d'una taula. A les VilaJuga hi trobaràs un ventall d'activitats on, per jugar, has de moure't i desplaçar-te.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

La Casa dels Estranys

Col·labora: 

Servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

Et pot interessar

Divendres 21 de juny, 19:30h
Vilafranca del Penedès
Campanar Santa Maria
Dissabte 29 de juny, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Sant Joan
Diumenge 23 de juny, 21h
Vilafranca del Penedès
Tinc un tanc de joguina
Del 8 al 30 de juny
Vilafranca del Penedès