Espectacles
,
2018
Dies 26 i 27 de maig
Diversos espais
Mediona

Medimàgic

Després de l’èxit de les dues anteriors edicions, el cap de setmana del 26 i 27 de maig, Sant Joan de Mediona (Alt Penedès), tornarà a ser la capital catalana de la màgia. Medimagic 2018, dirigit pel mag i ventríloc Selvin —un dels il·lusionistes més veterans i reconeguts de Catalunya—, ens té tot de sorpreses preparades. Gaudirem d’una sessió de màgia de prop, on mags de renom mundial ens faran els seus trucs pels bars i restaurants del poble, mentre fem el vermut.

Els més petits fruiran d’una sessió infantil que barreja clowns, malabars i màgia. També reconeixerem la trajectòria professional del Mag Lari, qui descobrirà una placa i, fins i tot, serem testimonis de com puja el planter màgic català amb una sessió de magues i mags joves. Però un any més, tindrem una Gran Gala Internacional d’altíssim nivell. I el repte no serà fàcil, vist el que vàrem experimentar els dos anys anteriors. Doncs enguany encara serà millor. I d’això se n’encarregaran set magues i mags que ens sorprendran amb, entre moltes altres coses, canvis màgics de vestuari, malabars, màgia còmica i poètica, il·lusionisme i manipulacions i, com a cloenda, exquisida màgia oriental.

Programa: 

Dissabte 26 de maig

12:00h | Plaça dels Països Catalans. Homenatge al Mag Lari. Descoberta de la placa commemorativa a la seva trajectòria en el mural del Medimàgic.

13:00h | Restaurant les 3 Pedres, El Casal i Bar de la Piscina Municipal. Gala Màgia de prop. Vermut màgic. Hi participaran la maga Solange Kardinally i els mags Hausson i Selvin, que al vespre actuaran a la Gran Gala Internacional. També hi serà el mag Nacho Moliné. Màgia per a tothom i de ben a prop. Gratuït.

17:30h | Plaça dels Països Catalans. Gala infantil. Es més petits gaudiran i riuran amb Cia. Mag Stromboli, Màgia infantil/familiar i les divertides figures de Globoflexia de Montecarlo's. Hi haurà parada de la botiga Magicolandia Barcelona, i Màgic2 de Kassano que vendrà productes de màgia fàcil i per a infants. Gratuït.

21:45h | Poliesportiu Antoni Ramallets. Gran Gala Internacional. Espectacle de dues hores presentat per Selvin. Hi participaran: Solange Kardinally, Miguel Muñoz, Hausson, Manolo Costa y Mindanguillo, Raúl Black i Jade. Preus: 12 € anticipada i 15 € a taquilla.

Diumenge 27 de maig

12:00h | Teatre Casal Medionenc. Gala Joves Talents. Presentada pel divertit mag-showman Gerard Borrell, hi particiaparan Christian Cooker, Maga Game, Maria Altés, Magic Girls 16 i el Mag Marcel. Preus: 5 € anticipada i 7 € a taquilla.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1