Llibres
,
2018
Dimecres 7 de març, 19:30h
Vinseum
Vilafranca del Penedès

Presentació del llibre 'La força d'un destí'

'La força d’un destí', de Martí Gironell, segueix la petja de Ceferino Carrión, més conegut universalment com Jean Leon, l’home que després de triomfar a Hollywood com a restaurador va contribuir a modernitzar la vitivinicultura penedesenca. La novel·la, publicada per l’editorial Columna, ha estat guardonada amb el premi Ramon Llull 2018. A la vetllada, el director del setmanari El 3 de Vuit, Ricard Rafecas, serà l’encarregat d’introduir l’escriptor i de traçar un perfil sobre la relació de Jean Leon amb el Penedès.

En acabar la presentació, al pati cobert de Vinseum, els assistents podran degustar dos vins elaborats al celler Jean Leon. Es tracta del Jean Leon 3055 chardonnay i el Jean Leon 3055 merlot petit verdot.

Sinopsi: 

Convertit en empresari d’èxit, Jean Leon ve a Catalunya per fer realitat un altre somni: convertir-se en elaborador de vins per fornir els seus restaurants. Així, a principis de la dècada dels seixanta del segle passat, Leon va comprar uns terrenys al Penedès, els va plantar amb varietats franceses, va iniciar l’elaboració de vi i va convertir-se en un dels grans renovadors de la vitivinicultura penedesenca.

Amb un material humà d’una riquesa dramàtica excepcional, Martí Gironell ha bastit una història de superació personal protagonitzada per un home que perseguia un somni i que no va parar fins a convertir-lo en realitat. L’escriptor de Besalú aporta el tremp literari que converteix les seves novel·les, com ara 'El pont dels jueus' (2007), 'La venjança del bandoler' (2008), 'L’arqueòleg' (2011) o 'L’últim heroi' (2015), en un dels escriptors més llegits del panorama literari actual.

Organitza: 

Editorial Columna i La Cultural llibreria.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1