Música
,
2018
Diumenge 4 de març, 19h
Auditori Municipal
Vilafranca del Penedès

Projecte musical 'Invisibles'

Un projecte musical de caire social, centrat en el fenomen migratori. Un viatge emocional. Una experiència musical transformadora.

Horari: 

19h

Sinopsi: 

El saxofonista penedesenc Xavier López presenta a l’Auditori de Vilafranca Invisibles, un projecte musical que pretén visibilitzar les persones migrants i la seva problemàtica. Dues són les fonts d’inspiració fonamentals: l'obra de teatre de Juan Diego Botto, "Un trozo invisible de este mundo" i les poesies de la Joana Raspall"Podries" i"Endavant”.

 

Fotografies musicals que narren el procés migratori  sud-nord i intenten copsar l'essència emocional i vital de cadascun dels moments importants que aquestes persones han d'afrontar en tot aquest viatge.
Un repertori eclèctic, atractiu i variat donada la forta influència africana a la majoria d'estils musicals que coneixem: free-jazz, funk, latin i flamenc. I també una varietat en les llengües que es fan servir i que viatgen en paral•lel al recorregut geogràfic del migrant subsaharià (twi -idioma de Ghana-, castellà, català i anglès).

Preu: 

Anticipada de 16 a 18€
A taquilla de 18 a 20€
Venda en línia

Fitxa tècnica: 

Veu Yolanda Sey
Baix elèctric Enric Puigdesens 
Piano Joan Solana 
Bateria Joan Carles Marí 
Percussions David Italiano
Guitarra elèctrica, guitarra espanyola i veu Marc Teclas
Saxos, flauta travessera i cors Xavi López

Organitza: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca

Més informació: 

  • imatge de control 1per1