Fires i festes
,
2018
Dies 13 i 14 d'octubre
Conjunt monumental
Sant Martí Sarroca

Sarroca Medieval

El dissabte 13 i el diumenge 14 d’octubre torna una nova edició de la fira Sarroca Medieval al conjunt monumental de Sant Martí Sarroca. Enguany amb més activitats de recreació (l’arribada de la Reina Sibil·la), un campament medieval a baix al poble (a la sortida del trenet), un espectacle de llum i foc la nit del dissabte, més jocs i activitats infantils i una “gimcana medieval”.

Horari: 

Dissabte de 10 a 14h i de 17 a 21h
Diumenge de 10 a 14h i de 17 a 21h

Sinopsi: 

​També es podrà gaudir de visites teatralitzades i oficis medievals al castell dels Santmartí (grups limitats cada hora. Preu adult: 5 euros. Preu menors de 12 anys: 3 euros. Compra d’entrada a la recepció de la fira. També es poden fer reserves prèvies al web www.sarrocamedieval.cat), un campament de soldat de la guàrdia de la reina Sibil·la, cercaviles, música, narració, dansa, animació, gastronomia per esmorzar, dinar i sopar, forn, bodegues i l’atorgament de la reproducció del segell de Pere III El Cerimoniós a una persona destacada del municipi per la seva tasca cultural: el Ramon Montserrat, per haver impulsat els sopars medievals dels anys 70 (tindrà lloc a la Sala Ponent del castell el dissabte a les 11h).

Sarroca Medieval és una fira coordinada per les regidories de Turisme i Promoció Econòmica i de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca.

Preu: 

Accés gratuït. La majoria de les activitats són gratuïtes

Organitza: 

Ajuntament de Sant Martí Sarroca

Més informació: 

  • imatge de control 1per1