Menjar i beure
,
2019
Dilluns 1 de juliol, 17h
Ermita de Santa Maria de Foix
Torrelles de Foix

5a La Cimera del Xarel·lo

L’Ermita de Santa Maria de Foix, amb unes espectaculars vistes sobre tot el Penedès, tornarà a ser l’escenari d’una singular trobada professional al voltant de la varietat xarel·lo. La cinquena edició de La Cimera del Xarel·lo acollirà de nou cellers i elaboradors que oferiran els seus vins, caves, clàssics i ancestrals, elaborats únicament a partir de la varietat xarel·lo.

En un entorn màgic i amb unes vistes de 360º, La Cimera del Xarel·lo és un lloc de trobada entre professionals del sector: elaboradors, sommeliers, periodistes, botigues especialitzades, restaurants… Per a debatre sobre la varietat i tastar algunes de les seves múltiples interpretacions. Amb quasi 100 referències de productes 100% xarel·lo, aquesta cinquena edició tornarà a esdevenir el punt de referència dels amants d’aquesta varietat protagonista a la zona del Penedès.

La Cimera del Xarel·lo comptarà amb un servei gastronòmic de primer nivell amb el food truck Era Cambuleta, els formatges de Xerigots o els embotits Mitjans.

Les copes per degustar el xarel·lo seran Riedel i el DJ Jordi Vilella ambientarà la trobada amb una sessió chill-out.

Preu: 

Entrada gratuïta amb invitació.
La invitació es pot aconseguir a través d’algun dels cellers participants o contactant via email a lacimeradelxarello@gmail.com.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1