Activa't
,
2019
Dies 19 i 20 d'octubre
Pavelló firal
Vilafranca del Penedès

Jornades de jocs VilaJuga

Nova edició de les jornades de jocs VilaJuga on, grans i petits, podran gaudir durant tot el dia d'activitats guiades, tornejos, demostracions i tallers. Hi vagis sol o sola, en família o una colla, hi trobaràs el teu espai, ja que el Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès s'omple, durant un cap de setmana, de riures, diversió, amistat i, sobretot, joc, molt de joc.

Horari: 

Dissabte: de 10:30 a 22h
Diumenge: de 10:30 a 20h

Sinopsi: 

Les VilaJuga compten amb espais diferenciats:

Espai Explora
L'espai dels més petits de casa i de les famíles. Aquí hi trobareu jocs per a infants, amb la finalitat de descobrir i explorar els sentits, de fer créixer la seva curiositat i de mostrar la seva autonomia.

Espai Juga
El plat fort de les VilaJuga. Jocs de taula per famílies, amics, grans, petits, colles o parelles. Vine i juga a un dels jocs de la nostra ludoteca, participa a algun dels tornejos, disfruta de les demostracions per les pròpies editorials o prova jocs nous i inèdits de la mà dels seus propis autors.

Espai Imagina
Ens agraden molt els jocs de rol. Viu aventures descobrint noves terres, viatjant a països fantàstics o ficant-te en la pell d'un superheroi. Imagina el món que et descriu el director de joc i experimenta les sensacions del teu personatge. Aventura, fantasia, terror, màgia, intriga, ciència ficció. El límit és la teva imaginació.

Espai Mou-te
No només es juga al voltant d'una taula. A les VilaJuga hi trobaràs un ventall d'activitats on, per jugar, has de moure't i desplaçar-te.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

La Casa dels Estranys

Col·labora: 

Servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

Web VilaJuga
Facebook VilaJuga

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1