Jump to navigation
Dissabte 23 de novembre, 18:30h
Diumenge 24 de novembre
Del 5 d'octubre al 24 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
Del 9 al 24 de novembre
Dijous 28 de novembre, 18:30h
Divendres 29 de novembre
Dies 23 i 30 de novembre, 18h
En el marc de la 6a edició de la Primavera del Cava, la primavera a la vinya i al plat, una visita per a celebrar la primavera i l'arribada del bon temps. L'activitat consisteix en una visita per les vinyes, per vèure i parlar de la brotació, del creixement de la planta i de tot el que passa en aquest cicle de la vinya. Es buscaran tot tipus de flors i plantes per a després poder-les incorporar al taller de cuina i es visitarà el celler per entendre d'on surt el vi i el cava.
Posteriorment, es durà a terme un taller de cuina interactiu de petites el·laboracions de temporada, de la mà de l'obrador Melmelaria de Tiana, i s'integraran les flors, plantes i fruits que s'hauran recollit, tot maridat amb 4 caves i vins a càrrec dels sommeliers d'Alta Alella.
Un dia en familia per a gaudir de la vinya i la cuina.
De 17 a 20:30h
40€ general | 25€ de 4 a 17 anys | Gratuït menors de 3 anys Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Alta Alella
Web La Primavera el Cava Web AECAVA Web Alta Alella