Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
En el marc de la 6a edició de la Primavera del Cava, maridatge de formatges Xerigots i dinar de paella, una proposta que ofereix un tast de formatges fets amb la llet de primavera, cosa que els hi aporta uns matisos i sabors molt especials.
El tast anirà dirigit pel Jordi Bertran de Xerigots, empresa puntera en afinar formatges d'arreu de món i treure'ls al mercat en el moment òptim de maduració. El Robert Jovani presentarà els caves i vins triats expressament per a maridar amb cada un dels formatges. Un cop acabat el tast es farà un dinar de primavera amb amanides, paella, postres, i tot maridat amb els vins i caves de Jovani Vins.
Tant el tast com el dinar es faran a la terrassa sobre el mar de vinyes, des d'on es podrà gaudir de tota l'essència de la primavera.
De 12 a 16h
38€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Jovani Vins
Web La Primavera el Cava Web AECAVA Web Jovani Vins