Menjar i beure
,
2023
Dissabte 20 de maig, 12h
Jovani Vins, Les Conilleres
Castellví de la Marca

Maridatge de formatges Xerigots i dinar de paella

En el marc de la 6a edició de la Primavera del Cava, maridatge de formatges Xerigots i dinar de paella, una proposta que ofereix un tast de formatges fets amb la llet de primavera, cosa que els hi aporta uns matisos i sabors molt especials. 

El tast anirà dirigit pel Jordi Bertran de Xerigots, empresa puntera en afinar formatges d'arreu de món i treure'ls al mercat en el moment òptim de maduració. El Robert Jovani presentarà els caves i vins triats expressament per a maridar amb cada un dels formatges. Un cop acabat el tast es farà un dinar de primavera amb amanides, paella, postres, i tot maridat amb els vins i caves de Jovani Vins. 

Tant el tast com el dinar es faran a la terrassa sobre el mar de vinyes, des d'on es podrà gaudir de tota l'essència de la primavera.

Horari: 

De 12 a 16h

Preu: 

38€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

 

Organitza: 

AECAVA i Jovani Vins

Més informació: 

  • imatge de control 1per1