Llibres
,
2015
Del 13 al 31 de juliol, de dilluns a divendres
Piscines del Complex Aquàtic
Vilafranca del Penedès

Bibliopiscina

Aquest estiu la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca torna a posar en marxa el servei de BIBLIOPISCINA ubicat al recinte exterior de les Piscines del Complex Aquàtic, organitzat pel Servei de Cultura en col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca.

Enguany entra en funcionament el 13 de juliol i se’n podrà gaudir fins al 31 de juliol, de dilluns a divendres de  les 12h a les 19h. El servei el durà a terme un estudiant de batxillerat en pràctiques provinent d’un centre d’ensenyament de la ciutat suïssa de Zug.

Es tracta d’un servei de consulta i lectura de la premsa diària i comarcal (3 diaris d’informació general i el setmanari 3 de vuit), de revistes, llibres i contes, destinat a tots els usuaris i usuàries de les piscines municipals. Tot el material de lectura es podrà consultar dins del recinte de la piscina i no es podrà emportar a casa en préstec.

Un dels objectius d’aquest servei és el d’apropar la lectura a públics nous i donar a conèixer la biblioteca pública i les avantatges de fer-se’n soci. I també el d’oferir un servei cultural afegit al temps que dediquen els ciutadans/es per a l’oci i l’esport.

En les edicions anteriors van utilitzar aquest servei una mitjana de 200 persones que van consultar majoritàriament revistes, diaris i contes per als més menuts, fent tots ells una valoració molt positiva.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar