AGENDA
Música
2017
Diumenge 21 de maig, 19h
  • Vilafranca del Penedès
Auditori Municipal

Concert de Maika Makovski + Brossa Quartet de Corda

La compositora, guitarrista, pianista, cantant, actriu i artista multidisciplinar Maika Makovski és una mallorquina d’arrels macedònies i andaluses. Va començar a escriure cançons i actuar en directe des de molt jove i després de viatjar per diversos països es va establir a Barcelona on va gravar el seu primer àlbum 'Kradiaw' (2005). El seu afany de coneixement la va portar a Nova York on va madurar a l’escena alternativa fins a donar forma a 'Kraj so Koferot' (2007). Però no va ser fins ¡Maika Makovski' (2010) quan les seves cançons van obtenir difusió internacional gràcies a la producció de John Parish, estret col·laborador de PJ Harvey.

Els seus següents àlbums van ser 'Desaparecer' -banda sonora d’un espectacle teatral de Calixto Bieito- i 'Thank You For The Boots', sempre amb cançons en anglès encara que passant de les atmosferes denses i ombrívoles a formes més lluminoses.

A l’Auditori de Vilafranca, Makovksi ens presentarà 'Chinook Wind' (Warner, 2016), el seu nou treball. Una producció molt nua, crua, on predominen els arranjaments de corda i metalls que abriguen la seva veu, intepretant cançons que va compondre a la tornada del viatge a Macedònia. Els seus múltiples viatges i residències a diferents països, la seva capacitat intuïtiva i exuberant personalitat i les associacions amb diferents branques de l’art li permeten crear obres complexes i autèntiques, capaces d’emocionar amb l’imponent poder de les seves cançons, l’única i veritable clau per comprendre la puixança de la seva feina. Amb Chinook Wind inicia una associació inèdita amb els Brossa Quartet de Corda i acompanyada també de la trompa de Pau Valls i la bateria de Pep Mula el concert en directe resulta espectacular, amb una força i energia que trenca barreres.

Preus: anticipada de 16€ a 18€  | A taquilla de 18€ a 20€
Més informació i venda en línia

Et pot interessar

II JazzConcabella 2018
Del 10 de febrer al 29 d'abril
Els Plans de Sió
Diumenge 25 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Dilluns 23 d'abril, 17h
Sant Pere de Riudebitlles
Diumenge 4 de març, 18h
Palamós
Orquestra Simfònica
Dimarts 6 de març, 9:45h
Lleida
Vermut torero
Diumenge 4 de març, 12h
Lleida
Diumenge 18 de març, 18h
El Vendrell
Del 7 d'octubre al 28 de febrer
Santa Margarida i els Monjos