Espectacles
,
2017
Diumenge 14 de maig, 19h
Auditori Municipal
Vilafranca del Penedès

Dansa '+45', de la cia Sebastián García Ferro

Les nostres vides es perllonguen gràcies als avenços de la ciència, però en una societat que valora la novetat, la immediatesa i el consum constant, ens resistim sovint a entrar en la maduresa i som víctimes d’una por irracional de perdre la plenitud i arribar a una obsolescència que ja intuïm. Ara, quan la vellesa és cada dia més llarga, potser val la pena aturar-se a gaudir del pas del temps i aprofitar allò que ens ha ensenyat l'experiència.

Sis ballarins de dansa contemporània, entre ells els vilafranquins Joan Palau i Olga Alvárez i un cor de figurants no professionals, utilitzen el moviment per a convidar-nos a reflexionar sobre com vivim la vida. Un exercici escènic que ens proposa perdre-li la por al tic tac del rellotge i gaudir plenament del regal de la maduresa. García Ferro es coreògraf, ballarí, perfomer i compositor argentí resident a Barcelona. Dirigeix la seva companyia des l’any 2000, i amb ella s’ha presentat a més de 15 països; ha estat guardonat amb el 1er premi del festival Maspalomas l’any 2007. També realitza encàrrecs per a la Compañía Nacional de Danza Contemporánea d’Argentina o l’Orquestra Simfònica de Barcelona, així com projectes de dansa social i educativa.

Preu: anticipada de 18€ a 20€ | A taquilla de 20€ a 22€
Més informació i venda en línia

Si vols participar en el procés creatiu del “Projecte +45” 
Tallers de moviment i dansa contemporània. Entre el mes de març i maig de 2017 adreçats a persones majors de 45 anys no professionals de la dansa. Informació i inscripcions: del 27 de gener al 24 de febrer a espectacles@vilafranca.cat o per telèfon al 93 890 04 59.
Els participants als tallers podran optar a un càsting per seleccionar intèrprets per a l’espectacle que tindrà lloc al Teatre Cal Bolet.

  • imatge de control 1per1