Arts
,
2015
Del 25 d'abril al 24 de maig
L'Escorxador
Vilafranca del Penedès

'Gotims, el cicle del raïm a la vinya' del fotògraf Robbie Kavanagh

El fotògraf Robbie Kavanagh, nascut i format com a fotògraf a Glasgow (Escòcia) on va treballar com a freelance i sobretot en blanc i negre documentant la creativitat de la seva ciutat, oferirà una mostra de la seva sèrie “Gotims” a la Sala dPas de l’Escorxador a partir de divendres 24 d’abril. El treball, en color, és fruit de l’experiència adquirida a Amsterdam amb pioners del disseny per a Internet.

Per a l’artista, la fotografia és com una clau en una porta tancada que permet accedir a llocs i situacions que del contrari no podria experimentar.

Des de l’any 2010 resideix a Vilafranca i actualment està estudiant un curs de postgrau de fotografia documental a l’escola IDEP de Barcelona. El seu treball actual explora i aprèn sobre la indústria principal del Penedès i  en aquests moments està desenvolupant una història sobre dos productors de vi de la nostra comarca. Les imatges que es veuran a la Sala dPas estan capturades entre els anys 2012 i 2014 i mostren aquells moments de les vinyes en silenci un cop acabada de la verema. Aquests són els instants que ens ensenya amb extrema delicadesa aquest jove fotògraf.

Gotims és la primera de les històries que vol mostrar. Tanmateix Robbie Kavanagh ha treballat prèviament amb altres artistes de la comarca com el músic Roger Subirana inspirant amb les seves imatges peces musicals d’aquest artista.

Inauguració: Dissabte 25 d’abril, a les 12 del migdia, a la Sala dPas de l’Escorxador amb la presència de l’artista i l’actuació del guitarrista Patrick Hopmans.

Horaris: De dilluns a divendres de 9h a 14h i de 17h a 21h i els dissabtes de 10h a 13h.

L’exposició es podrà visitar fins al 24 de maig.

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar