Entorn
,
2016
Dies 21 i 22 de maig
Sortida des del Poliesportiu | Arribada al Turó de la Roca (Conjunt monumental)
Sant Martí Sarroca

La pedals de clip

Tot un cap de setmana de ciclisme clàssic. La pedals de clip torna a Sant Martí Sarroca per recuperar el ciclisme clàssic i conèixer el Penedès a cop de bicicleta. Enguany, el ciclista convidat i homenatjat serà Marino Lejarreta. També participaran a La pedals de clip el campió mundial i olímpic de pista Joan Llaneras i Ismael Lejarreta, exprofessional i germà de l'homenatjat.

PROGRAMA:
Dissabte 21 de maig
19h | Xerrada-col·loqui 'Dels pedals de clip als automàtics', amb la participació de Marino Lejarreta (exciclista professional), Sisquillo (mecànic de bicicletes), Orestes Ribó (fabricant artesanal de sabatilles), Jaume Mir (personatge polifacètic), Bernat López (editor de Cultura ciclista) i Sergi Valdivieso (periodista i moderador de l'acte).

Dissabte 21 i diumenge 22 de maig:
Exposició de pintura ciclista de Miguel Soro
Exposició de ciclismo de José María Pérez
Exposició de bicicletes clássiques

Diumenge 22 de maig:
9h | Sortida de la marxa des del pavelló poliesportiu. (Les inscripcions estan tancades). La marxa cicloturista té dues rutes, de 47km i 75 km, i hi participaran ciclistes vinguts d'arreu, acompanyats d'exciclistes professionals com Prieto, Vilamajó, Iglesias, Recio, Laguia, Edo, Joan Llaneras i el ciclista homenatjat en aquesta edició, Marino Lejarreta.

Els organitzadors animen a anar a l'arribada de la cursa i a vestir-se d'època per fer més ambient. Des de les 11 del matí es pot pujar a peu o en bicicleta fins al Castell de Sant Martí i gaudir d'un entorn privilegiat. Des de les 11 començaran a arribar els ciclistes que hagin participat a la prova curta i, més tard, arribaran els de la llarga. L'arribada culminarà amb un refrigeri per a tothom.

13:30h | Homenatge i sorteig de productes entre els participants.

Durant tot el diumenge al matí, a l'esplanada del Castell hi haurà un fira/mercat dedicat al món de la bicicleta i productes de la terra.

Més informació a lapedalsdeclip.cat

  • imatge de control 1per1