AGENDA
Menjar i beure
2017
Divendres 21 d'abril, 19h
  • Avinyonet del Penedès
Celler Can Ràfols dels Caus

Microvi 2017: Tast de vins del Massís del Garraf

Organitzat pel Celler Can Ràfols dels Caus. L’acte reuneix els elaboradors del Massís del Garraf en un tast on descobrir les peculiaritats geogràfiques i climàtiques que fan que els seus vins siguin d'alta qualitat i tinguin unes característiques singulars.

Cellers participants: Can Ràfols dels Caus, Celler Mas Candí, Celler Puig Batet, Clos Lentiscus, Finca Valldosera, Finca Viladellops, Vins de Foresta, Masia de la Roqua, Montau de Sadurní, Torre de Veguer, VallDolina, Vega de Ribes.

L'activitat inclou el tast de tots els vins presentants pels cellers esmentats i una copa exclusiva de regal.

Preu: 12 euros.

Compra entrades

Et pot interessar

Visita amb tast al celler Abadal
Diumenge 17 de novembre, 12h
Avinyó
Gastrosarao Vestim la Segarra, Castell de Concabella, 2019
Dissabte 16 de novembre, 20h
Concabella
Dimecres 20 de novembre, 20h
Vilafranca del Penedès
Tast de raïms entre vinyes - Celler Masroig
Diumenges durant la verema
El Masroig
Cicle de conferències 'La ciència del vi'
Del 13 de febrer a l'11 de desembre
Tarragona