AGENDA
Fires i festes
2015
Dimarts 23 de juny
  • Vilafranca del Penedès
Parc de Sant Julià

Revetlla popular de Sant Joan

Un grapat d'entitats vilafranquines s'han unit enguany per celebrar la revetlla de Sant Joan on no hi faltarà el foc, (com ha de ser)!

L'activitat comença tranquil·la amb una conferència de Bienve Moya titulada "Sant Joan i les festes populars als Països Catalans" que tindrà lloc a les 19h al Casal Popular de Vilafranca.

A les 22h, al Parc de Sant Julià, arriba la Flama del Canigó, on es realitzaran diversos parlaments, s’encendrà el peveter i es llegirà el missatge de 2015, obra de Nemesi Solà.

Mitja hora més tard, arrenca el sopar popular. Els tiquets costen 10 euros per als adults i 6 per als nens i es poden adquirir al Cafè Bilwi, a l'S'lògic, al Casal Popular, a Cal Ramon i a La Fornal. Per la mitjanit està prevista l'encesa de la foguera i el concert de Miáu i, a dos quarts de dues hi haurà correfoc cap a la zona esportiva i música fins a la matinada (Whitehair DJ's, DJ Lluís i DJ Patata) per acabar amb festa de l'escuma.

Organitza: Centre Excursionista del Penedès, Òmnium Cultural, Correm per la terra, Casal Popular de Vilafranca i Ball de Diables de Vilafranca

 

Hi col·laboren: Castellers de Vilafranca, Xicots Vilafranca del Penedès i l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet.

 

Et pot interessar

I’m a Soul Woman, gospel, jazz, rhythm & blues,  soul 
Divendres 28 juny, 00:15h
Banyoles
Concert 'Rozalen'
Divendres 2 d'agost, 22h
Cambrils
Dissabte 6 de juliol, 22h
Peralada
Dissabte 13 de juliol, 22:30h
Platja d'Aro
Dissabte 13 de juliol, 20h
Sant Martí d'Empúries
Dies 11 i 12 de juliol
L'Escala
Divendres 9 d'agost, 22h
Peralada
Festa Major d'Estiu de la Pobla de Mafumet, 2019
Del 7 al 25 de juny
La Pobla de Mafumet