AGENDA
Fires i festes
2015
Dimarts 23 de juny
  • Vilafranca del Penedès
Parc de Sant Julià

Revetlla popular de Sant Joan

Un grapat d'entitats vilafranquines s'han unit enguany per celebrar la revetlla de Sant Joan on no hi faltarà el foc, (com ha de ser)!

L'activitat comença tranquil·la amb una conferència de Bienve Moya titulada "Sant Joan i les festes populars als Països Catalans" que tindrà lloc a les 19h al Casal Popular de Vilafranca.

A les 22h, al Parc de Sant Julià, arriba la Flama del Canigó, on es realitzaran diversos parlaments, s’encendrà el peveter i es llegirà el missatge de 2015, obra de Nemesi Solà.

Mitja hora més tard, arrenca el sopar popular. Els tiquets costen 10 euros per als adults i 6 per als nens i es poden adquirir al Cafè Bilwi, a l'S'lògic, al Casal Popular, a Cal Ramon i a La Fornal. Per la mitjanit està prevista l'encesa de la foguera i el concert de Miáu i, a dos quarts de dues hi haurà correfoc cap a la zona esportiva i música fins a la matinada (Whitehair DJ's, DJ Lluís i DJ Patata) per acabar amb festa de l'escuma.

Organitza: Centre Excursionista del Penedès, Òmnium Cultural, Correm per la terra, Casal Popular de Vilafranca i Ball de Diables de Vilafranca

 

Hi col·laboren: Castellers de Vilafranca, Xicots Vilafranca del Penedès i l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet.

 

Et pot interessar

Dijous 26 de setembre, 21:30h
Vilafranca del Penedès
Dimarts 17 de setembre, 21h
Castelló d'Empúries
Javiera Mena
Divendres 20 de setembre, 22:30h
Tarragona
Oques Grasses
Dilluns 16 de setembre, 22h
Tarragona
Homenatge a Joaquín, el comte de l'Equus - Amposta 2019
Dissabte 28 de setembre
Amposta
La Verema del Cava
Del 23 d'agost al 29 de setembre
Sant Sadurní d'Anoia, Subirats, Santa Fe del Penedès, Avinyonet del Penedès
Balconcert a Les Planes d'Hostoles, setembre 2019
Diumenge 15 de setembre, 12h
Les Planes d'Hostoles
Dissabte 5 d'octubre, 21h
Torroella de Montgrí