AGENDA
Família
2016
Dimarts 31 de maig, 17:30h
  • Vilafranca del Penedès
Restaurant El Cigró d'Or (Plaça Vall del Castell, 17)

Taller de cuina familiar amb Ada Parellada

El proper dimarts, 31 de maig, a les 17:30, la cuinera del Restaurant Semproniana, Ada Parellada, acompanyada pel cuiner Oriol Llavina, oferirà un taller de cuina familiar. Sota el títol “Fes que els llegums siguin divertits”, proposarà diferents receptes senzilles i saludables que els mateixos nens i nenes podran elaborar. Serà al Restaurant El Cigró (Plaça Vall del Castell, 17, Vilafranca del Penedès)

El taller és gratuït, pensat per a nens i nenes de 4 a 10 anys, acompanyats d’un adult. Les places són limitades i cal inscripció prèvia al correu electrònic elcigrodor@elcigrodor.com o al tel. 938905609

Ada Parellada és filla, nèta i besnèta de restauradors, els Parellada, de la Fonda Europa de Granollers. Està al capdavant del restaurant Semproniana a Barcelona, on també organitza tallers i activitats. El passat mes de març va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria en el món de la restauració.

Les Nacions Unides han proclamat el 2016 com l’Any Internacional dels Llegums i la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura) anima entitats i empreses del món a difondre les bondats dels llegums. Responent aquesta crida, el restaurant El Cigró d’Or ha programat activitats culturals i gastronòmiques perquè clients, amics i penedesencs gaudeixin d’aquest producte tan versàtil.

Les activitats que s’han programat van de la literatura al cinema, l’agricultura autòctona, les cuines del món, sessions per petits cuiners i tallers de cuina.

Et pot interessar

Dissabte 7 d'abril, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 8 d'abril, 19h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 24 de març, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Cuina ecològica
Dissabte 31 de març, 17h
Tàrrega
Del 9 de març al 29 d'abril
Vilafranca del Penedès
Dissabte 24 de març, 19h
Vilafranca del Penedès
Màscara d'ocell
Dissabte 24 de març, 16:30h
Amposta