AGENDA
Família
2016
Dimarts 31 de maig, 17:30h
  • Vilafranca del Penedès
Restaurant El Cigró d'Or (Plaça Vall del Castell, 17)

Taller de cuina familiar amb Ada Parellada

El proper dimarts, 31 de maig, a les 17:30, la cuinera del Restaurant Semproniana, Ada Parellada, acompanyada pel cuiner Oriol Llavina, oferirà un taller de cuina familiar. Sota el títol “Fes que els llegums siguin divertits”, proposarà diferents receptes senzilles i saludables que els mateixos nens i nenes podran elaborar. Serà al Restaurant El Cigró (Plaça Vall del Castell, 17, Vilafranca del Penedès)

El taller és gratuït, pensat per a nens i nenes de 4 a 10 anys, acompanyats d’un adult. Les places són limitades i cal inscripció prèvia al correu electrònic elcigrodor@elcigrodor.com o al tel. 938905609

Ada Parellada és filla, nèta i besnèta de restauradors, els Parellada, de la Fonda Europa de Granollers. Està al capdavant del restaurant Semproniana a Barcelona, on també organitza tallers i activitats. El passat mes de març va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria en el món de la restauració.

Les Nacions Unides han proclamat el 2016 com l’Any Internacional dels Llegums i la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura) anima entitats i empreses del món a difondre les bondats dels llegums. Responent aquesta crida, el restaurant El Cigró d’Or ha programat activitats culturals i gastronòmiques perquè clients, amics i penedesencs gaudeixin d’aquest producte tan versàtil.

Les activitats que s’han programat van de la literatura al cinema, l’agricultura autòctona, les cuines del món, sessions per petits cuiners i tallers de cuina.

Et pot interessar

Diumenge 29 de juliol, 18h
Romanyà de la Selva
Dissabte 22 de setembre, 11h
Castelló d'Empúries
Divendres 20 de juliol, 22h
Subirats
Del 25 de juny al 20 de juliol
Vilafranca del Penedès
Vinyasons
Del 29 de juny al 10 d'agost
Sant Sadurní d'Anoia, Sant Pere de Riudebitlles, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Barcelona, Mollet de Peralada, Subirats, Cadaqués, Manresa, Alella
Un picot en plena activitat
Dissabte 15 de setembre, 10h
Alt Àneu