AGENDA
Família
2016
Dimarts 31 de maig, 17:30h
  • Vilafranca del Penedès
Restaurant El Cigró d'Or (Plaça Vall del Castell, 17)

Taller de cuina familiar amb Ada Parellada

El proper dimarts, 31 de maig, a les 17:30, la cuinera del Restaurant Semproniana, Ada Parellada, acompanyada pel cuiner Oriol Llavina, oferirà un taller de cuina familiar. Sota el títol “Fes que els llegums siguin divertits”, proposarà diferents receptes senzilles i saludables que els mateixos nens i nenes podran elaborar. Serà al Restaurant El Cigró (Plaça Vall del Castell, 17, Vilafranca del Penedès)

El taller és gratuït, pensat per a nens i nenes de 4 a 10 anys, acompanyats d’un adult. Les places són limitades i cal inscripció prèvia al correu electrònic elcigrodor@elcigrodor.com o al tel. 938905609

Ada Parellada és filla, nèta i besnèta de restauradors, els Parellada, de la Fonda Europa de Granollers. Està al capdavant del restaurant Semproniana a Barcelona, on també organitza tallers i activitats. El passat mes de març va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria en el món de la restauració.

Les Nacions Unides han proclamat el 2016 com l’Any Internacional dels Llegums i la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura) anima entitats i empreses del món a difondre les bondats dels llegums. Responent aquesta crida, el restaurant El Cigró d’Or ha programat activitats culturals i gastronòmiques perquè clients, amics i penedesencs gaudeixin d’aquest producte tan versàtil.

Les activitats que s’han programat van de la literatura al cinema, l’agricultura autòctona, les cuines del món, sessions per petits cuiners i tallers de cuina.

Et pot interessar

La Verema del Cava
Del 23 d'agost al 29 de setembre
Sant Sadurní d'Anoia, Subirats, Santa Fe del Penedès, Avinyonet del Penedès
Dissabte 7 de setembre, 10h
Sant Martí Sarroca
Activitat familiar 'La forja màgica' - La Pedrera
Dimecres 28 d'agost, 10h
Barcelona
Del 12 de juliol al 8 de setembre
Vilanova i la Geltrú
Dissabte 14 de setembre, 11h
Castelló d'Empúries
Dimarts 20 d'agost, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Sant Quintí de Mediona
Del 14 al 20 d'agost
Sant Quintí de Mediona
Divendres 6 de setembre, 19h
Vilanova i la Geltrú