DO Penedès 2700 anys d'història

02/08/2018

La DO Penedès ha presentat un vídeo on s’hi destaquen els valors històrics i la tradició del territori durant els 2.700 anys d’història vitivinícola. Amb aquest audiovisual, la DO Penedès reafirma la seva nova imatge i estratègia comunicativa presentada a inicis d’any.

Unes línies basades en la potenciació i reivindicació del patrimoni de gairebé tres mil·lennis dedicats al cultiu de la vinya i a l’elaboració del vi, i el prestigi i qualitat que els vins Penedès gaudeixen a dia d’avui en els mercats nacionals i internacionals. La DO Penedès va més enllà de la tradició vitivinícola i reivindica la seva estreta vinculació amb el territori i la seva cultura, a partir del seu vincle amb el món casteller, també representat en el vídeo institucional.

L’audiovisual dibuixa un paisatge agrícola que s’estén des de les zones més properes a la serralada de Montserrat, passant per la plana del Penedès, fins al mar. L’audiovisual també mostra els diferents passos del procés d’elaboració d’un vi: des del cultiu de la vinya –a través d’un cicle vegetatiu–, la delicadesa amb la que es tracta el raïm a la verema i el seu posterior triatge, fins als processos propis al celler.  L’esforç per a crear productes de qualitat, lliga amb un altre dels patrimonis del Penedès, els castells. És per aquest motiu que no és casualitat que els Castellers de Vilafranca –que fa un parell d’anys que col·laboren amb la DO Penedès per a donar a conèixer el patrimoni folklòric i vinícola del territori– hi siguin també presents.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.