,
26/11/2019
Audiovisual
Laia i Flavia Escartín

Escarteen Sisters i la 'Moixaina de la por'

El "quartet de corda encabit en un duet" de les Escarteen Sisters tanca aquest divendres, a les 21h, al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona la gira del seu primer disc. 'Escarteen Sisters' (Rocket Music, 2018) és l'àlbum on han plasmat la seva música orgànica, natural i genuïna. Al SAT!, dins la programació del cicle EnciSAT 2019, la Laia i la Flàvia Escartín estrenaran el seu nou videoclip, el del tema 'Moixaina de la por', del qual us oferim un petit tràiler.
 

La Laia i la Flàvia Escartín han crescut en una masia de Font-rubí (Alt Penedès), envoltades de vinyes i oliveres. Diuen que del silenci entre les fulles neixen les seves cançons. Temes que al seu disc exploren el curs de la proximitat. El 29 de novembre serà també un dia que donarà inici a la preparació del segon àlbum. "La sensació és com de cap d'any, un final i un començament al mateix temps", diuen. El repertori del concert de divendres inclourà cançons de l'àlbum i amb nou repertori que han anat creant durant aquest any. I eixamplant la formació de duo, tindran la col·laboració del percussionista Fran Lucas.
 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals del Penedès! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura penedesenca que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

17/03/2020
La poeta vilafranquina Anna Gual recitarà els seus llibres a través del seu compte d'Instagram.
03/02/2020
El Vendrell va celebrar el passat 25 de gener, l'acte 'Som Capital', que inaugurava la capitalitat cultural catalana que exercirà durant aquest 2020.
26/11/2019
El "quartet de corda encabit en un duet" de les Escarteen Sisters tanca aquest divendres, a les 21h, al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona la gira del seu primer disc.
21/11/2019
La canalla dels Castellers de Vilafranca han versionat la cançó 'Milionària' de la cantant Rosalía, en un vídeo que van presentar a la resta de castellers durant el tradicional Sopar de la Colla de final de temporada a Cal Figarot.
11/11/2019
El passat 15 de setembre es va preestrenar al Kubrick Cinema de Vilafranca del Penedès la pel·lícula documental 'Societat anònima'.
18/06/2019
El videoclip del tema 'Redeem' del músic irlandès JD Kelleher, creat pel vendrellenc Edgar Toldrà i l'arbocenc Julià Albornà, ha estat premiat com a millor videoclip en el Brighton Rocks International ​Film Festival al Regne Unit.
13/02/2019
El grup de Vilanova i la Geltrú, Pares, ha publicat el seu segon treball, 'Ja no ho volem tot' (Música Global, 2019), del qual han presentat el videoclip de la cançó homònima.