El 'Final feliç' de Vidal Soler

20/03/2017
Vidal Soler gravant guitarres en una foto de la seva pàgina web

El músic vilanoví Vidal Soler es presenta per primer cop en solitari amb el single 'Final feliç'. L'estrena s'acompanya d'un videoclip dirigit per Kiku Piñol i protagonitzat per Gal·la Sabaté i Marc Rodríguez que fa poques hores que circula per les xarxes. Ens agrada molt el rock, amb regust clàssic i sense artificis, del Vidal Soler i la història amb final més que sorprenent que l'acompanya amb un videoclip molt "noventero" i les casetes de pescadors del Garraf com a escenari.

El single està disponible a les plataformes digitals amb el segell Bones Festes i el mateix Vidal Soler ens en parla així a la seva pàgina web: "El tema el vaig gravar durant una sessió a Hi-Style Studios (Chicago, IL) amb Alex Hall, que a més d’estar als comandaments va acabar tocant la bateria, i Beau Sample al contrabaix. Es tracta d’un tema de rock’n’roll molt influenciat pels clàssics (Chuck BerryElvisLittle Richard…) i, perquè no dir-ho, molt inspirat pels exponents de la nova escena ‘revival’ de Chicago (JD McPhersonJoel PatersonThe Flat Five…). És per això que no hi havia un lloc millor  a la capa exterior de la terra on enregistrar-ho, i, aprofitant la meva visita a la ciutat del vent, ho vam poder tirar endavant."

Per cert, que el Vidal Soler actua amb The Bellfuries (ni més ni menys!) aquest diumenge a la nit a la sala Rocksound de Barcelona i engega bolos amb el Marc Bala per rodar els temes de Copa Lotus. Aviat els tindrem pel Penedès!

Consulteu la nova pàgina web del músic i no el perdeu de vista! vidalsoler.com

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.