,
16/03/2018
Audiovisual
La Laia, el violí, la Flavia i el violoncel

Escarteen Sisters: magnetisme i proximitat

Avui cacem el videoclip que han estrenat recentment les Escarteen Sisters amb una cançó que van composar per a la seva mare i que es titula 'Mama'. La Laia i la Flavia Escartín, el violí i el violoncel, integren un quartet magnètic, apassionant i sorprenent. Acaben d'enregistrar el seu primer disc, fruit del primer premi al festival Acústica de Barcelona (2016) i d'un projecte de micromecenatge a Verkami que va donar uns boníssims resultats. A 'Somia4tres' -així es diu el disc- les Escarteen exploren multitud de gèneres d'una forma natural i sense complexes i ens proposen un viatge tema a tema per a parlar-nos del curs que segueix la proximitat.

No perdeu l'oportunitat d'escoltar-les i veure-les en directe. Avui mateix presenten el seu disc al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca del Penedès. Més informació a la fitxa d'agenda.

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals del Penedès! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura penedesenca que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

17/03/2020
La poeta vilafranquina Anna Gual recitarà els seus llibres a través del seu compte d'Instagram.
03/02/2020
El Vendrell va celebrar el passat 25 de gener, l'acte 'Som Capital', que inaugurava la capitalitat cultural catalana que exercirà durant aquest 2020.
26/11/2019
El "quartet de corda encabit en un duet" de les Escarteen Sisters tanca aquest divendres, a les 21h, al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona la gira del seu primer disc.
21/11/2019
La canalla dels Castellers de Vilafranca han versionat la cançó 'Milionària' de la cantant Rosalía, en un vídeo que van presentar a la resta de castellers durant el tradicional Sopar de la Colla de final de temporada a Cal Figarot.
11/11/2019
El passat 15 de setembre es va preestrenar al Kubrick Cinema de Vilafranca del Penedès la pel·lícula documental 'Societat anònima'.
18/06/2019
El videoclip del tema 'Redeem' del músic irlandès JD Kelleher, creat pel vendrellenc Edgar Toldrà i l'arbocenc Julià Albornà, ha estat premiat com a millor videoclip en el Brighton Rocks International ​Film Festival al Regne Unit.
13/02/2019
El grup de Vilanova i la Geltrú, Pares, ha publicat el seu segon treball, 'Ja no ho volem tot' (Música Global, 2019), del qual han presentat el videoclip de la cançó homònima.