Lo.Li.Ta i La Mort

22/01/2019
Imatges promocionals de 'Lo.Li.Ta' i 'La Mort'

La Companyia de Dansa Contemporània La Taimada, co-dirigida pels vilafranquins Olga Álvarez i Jordi Cabestany, presenta un programa doble al SAT (Sant Andreu Teatre) de Barcelona. Les dues peces són 'Lo.Li.Ta' i 'La Mort'. La Taimada treballa dins els nous formats escenográfics sobre l’expressió del cos i el moviment. Als tràilers elaborats per la productora penedesenca Centset s'albira el contingut d'aquestes dues propostes magnètiques que exploren la comunicació del cos i posen al límit l'espectador en una experiència difícil de definir.

'Lo.Li.Ta' ens remet a la Lolita de Vladímir Nabókov. La peça ens ofereix imatges que parlen d’innocència, de bellesa objectual i de degradació; i posicionen a l'espectador a que actuï com un voyeur

'La Mort' reafirma la mirada de l’espectador-voyeur per obligar-lo de nou a mirar la bellesa. En aquesta proposta des de la fragilitat que dona un cos inanimat.

Les dues peces es presenten al SAT (C/ Neopàtria, 54, 08030 Barcelona) els dies, divendres 25 i dissabte 26 de gener, a les 20:30h.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.