,
22/01/2019
Audiovisual
Imatges promocionals de 'Lo.Li.Ta' i 'La Mort'

Lo.Li.Ta i La Mort

La Companyia de Dansa Contemporània La Taimada, co-dirigida pels vilafranquins Olga Álvarez i Jordi Cabestany, presenta un programa doble al SAT (Sant Andreu Teatre) de Barcelona. Les dues peces són 'Lo.Li.Ta' i 'La Mort'. La Taimada treballa dins els nous formats escenográfics sobre l’expressió del cos i el moviment. Als tràilers elaborats per la productora penedesenca Centset s'albira el contingut d'aquestes dues propostes magnètiques que exploren la comunicació del cos i posen al límit l'espectador en una experiència difícil de definir.

'Lo.Li.Ta' ens remet a la Lolita de Vladímir Nabókov. La peça ens ofereix imatges que parlen d’innocència, de bellesa objectual i de degradació; i posicionen a l'espectador a que actuï com un voyeur

'La Mort' reafirma la mirada de l’espectador-voyeur per obligar-lo de nou a mirar la bellesa. En aquesta proposta des de la fragilitat que dona un cos inanimat.

Les dues peces es presenten al SAT (C/ Neopàtria, 54, 08030 Barcelona) els dies, divendres 25 i dissabte 26 de gener, a les 20:30h.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals del Penedès! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura penedesenca que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

17/03/2020
La poeta vilafranquina Anna Gual recitarà els seus llibres a través del seu compte d'Instagram.
03/02/2020
El Vendrell va celebrar el passat 25 de gener, l'acte 'Som Capital', que inaugurava la capitalitat cultural catalana que exercirà durant aquest 2020.
26/11/2019
El "quartet de corda encabit en un duet" de les Escarteen Sisters tanca aquest divendres, a les 21h, al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona la gira del seu primer disc.
21/11/2019
La canalla dels Castellers de Vilafranca han versionat la cançó 'Milionària' de la cantant Rosalía, en un vídeo que van presentar a la resta de castellers durant el tradicional Sopar de la Colla de final de temporada a Cal Figarot.
11/11/2019
El passat 15 de setembre es va preestrenar al Kubrick Cinema de Vilafranca del Penedès la pel·lícula documental 'Societat anònima'.
18/06/2019
El videoclip del tema 'Redeem' del músic irlandès JD Kelleher, creat pel vendrellenc Edgar Toldrà i l'arbocenc Julià Albornà, ha estat premiat com a millor videoclip en el Brighton Rocks International ​Film Festival al Regne Unit.
13/02/2019
El grup de Vilanova i la Geltrú, Pares, ha publicat el seu segon treball, 'Ja no ho volem tot' (Música Global, 2019), del qual han presentat el videoclip de la cançó homònima.