,
01/01/2015
Redacció
D'esquerra a dreta, Goretti Martínez, Gemma Urgell i Ariadna Caballero
Foto:
Surtdecasa Penedès

Al Penedès hi passen moltes coses!

Surtdecasa.cat és un magazine de cultura i oci Km0 fet per persones vinculades al territori. Dos anys després de la posada en marxa de l’edició del Penedès, es produeix un canvi en la seva direcció, que passa a mans de tres periodistes penedesenques amb experiència en mitjans i comunicació digital: Ariadna Caballero, Goretti Martínez i Gemma Urgell.

Per nosaltres és un repte dirigir aquest mitjà digital perquè volem que esdevingui un referent de la cultura i l’oci que es fa al Penedès, així com dels seus protagonistes. L’enoturisme, la gastronomia, el cinema, el teatre, la música, les activitats en família, el patrimoni, el paisatge, són alguns dels grans temes als quals dedicarem els màxims esforços. Volem fer-ho partint d’entrevistes, notícies, cròniques, reportatges, recomanacions; en definitiva, píndoles comunicatives sobre les activitats que es fan al Penedès i elaborades d’una forma fresca, moderna i atractiva.

Al Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf) hi passen moltes coses i mereixen ser explicades de forma diferent per arribar al màxim de gent possible. Ens encantaria que, per una banda, trobessis en aquest espai opcions interessants per sortir de casa i gaudir del lleure que tenim ben a la vora i, per l’altra, que aquells esdeveniments culturals que es programen al nostre territori tinguin una àmplia visibilitat i s’expliquin de forma amena i propera.

I això no ho fem soles, sinó que comptem amb col·laboradors (tu també pots ser-ho!) i bloguers (si vols, també pots ser-ho!) que periòdicament ens oferiran els seus punts de vista sobre tot allò que es cou al Penedès.

Estrenem any i, amb ell, ens carreguem d’energia per fer-te sortir de casa i gaudir del Penedès.

Aquest és el bloc de la redacció del Surtdecasa Penedès, on deixarem apunts i opinions pròpies, així com crítiques dels diferents concerts o espectacles del territori.

21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazine de tarda Divendres de TV3.
11/05/2015
Marejat/da de moure't en el mar d'informació que t'ofereix la xarxa? 
19/01/2015
Ja tenim aquí el vídeo promocional de Surtdecasa Penedès i el volem compartir amb vosaltres.
13/01/2015
Ens plau molt, moltíssim, donar la benvinguda a la gent de Cine Club Vilafranca.
08/01/2015
Les sis edicions de Surt de Casa (a punt de ser set!) ens desplacem, per un dia, a Barcelona!