,
14/09/2016
Redacció
Surtdecasa.cat presetarà, a l'octubre, la nova portada nacional

Surtdecasa.cat bat el seu rècord d'audiència i se situa com el quart digital cultural català

Que contents estem!!! Aquest mes d'agost (amb les dades de l'OJD acabades de sortir del forn!), Surtdecasa.cat ha batut el seu rècord d'audiència aconseguint 111.500 usuaris únics, situant-se així com el quart digital de cultura del país, després de CatorzeTime Out Barcelona i Núvol, i per davant d'Enderrock.cat iButxaca.com.

Aquesta fita situa el periodisme cultural basat en la transformació social i el desenvolupament local com un periodisme a tenir en compte en el panorama general de mitjans. I això ens omple d'orgull i satisfacció! Veure com el periodisme de proximitat, el fet a peu de carrer, artesanalment i amb el cor, es fa un lloc entre els mitjans d'àmbit nacional és un somni fet realitat. I la petita llavor d'un gran canvi! 

Surtdecasa.cat, actualment, compta amb set edicions territorials a tot Catalunya (Terres de l'EbreCamp de TarragonaPonentCatalunya CentralPenedès,Empordà i Girona) i, el proper mes d'octubre, coincidint amb els 6 anys de posada en marxa del projecte, presentarà públicament una nova portada nacional que integrarà els continguts de totes les edicions locals. Esteu ben atents que el 'fenomen Surtdecasa' no s'atura! 

GRÀCIES per fer-ho possible! 

Aquest és el bloc de la redacció del Surtdecasa Penedès, on deixarem apunts i opinions pròpies, així com crítiques dels diferents concerts o espectacles del territori.

21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazine de tarda Divendres de TV3.
11/05/2015
Marejat/da de moure't en el mar d'informació que t'ofereix la xarxa? 
19/01/2015
Ja tenim aquí el vídeo promocional de Surtdecasa Penedès i el volem compartir amb vosaltres.
13/01/2015
Ens plau molt, moltíssim, donar la benvinguda a la gent de Cine Club Vilafranca.
08/01/2015
Les sis edicions de Surt de Casa (a punt de ser set!) ens desplacem, per un dia, a Barcelona!