Surtdecasa.cat bat el seu rècord d'audiència i se situa com el quart digital cultural català

14/09/2016
Surtdecasa.cat presetarà, a l'octubre, la nova portada nacional

Que contents estem!!! Aquest mes d'agost (amb les dades de l'OJD acabades de sortir del forn!), Surtdecasa.cat ha batut el seu rècord d'audiència aconseguint 111.500 usuaris únics, situant-se així com el quart digital de cultura del país, després de CatorzeTime Out Barcelona i Núvol, i per davant d'Enderrock.cat iButxaca.com.

Aquesta fita situa el periodisme cultural basat en la transformació social i el desenvolupament local com un periodisme a tenir en compte en el panorama general de mitjans. I això ens omple d'orgull i satisfacció! Veure com el periodisme de proximitat, el fet a peu de carrer, artesanalment i amb el cor, es fa un lloc entre els mitjans d'àmbit nacional és un somni fet realitat. I la petita llavor d'un gran canvi! 

Surtdecasa.cat, actualment, compta amb set edicions territorials a tot Catalunya (Terres de l'EbreCamp de TarragonaPonentCatalunya CentralPenedès,Empordà i Girona) i, el proper mes d'octubre, coincidint amb els 6 anys de posada en marxa del projecte, presentarà públicament una nova portada nacional que integrarà els continguts de totes les edicions locals. Esteu ben atents que el 'fenomen Surtdecasa' no s'atura! 

GRÀCIES per fer-ho possible!