Malviatge estrena blog a Surtdecasa: La Dolce Vita

26/01/2015
Gali, Guiu i Rosa, els components de Malviatge

En Josep M. Galimany, la Rosa Sadurní i el seu fill Guiu són les persones que hi han darrera de Malviatge, un blog on comparteixen els seus viatges, escapades i experiències enoturístiques i que el passat 2014 va guanyar el premi a Millor Blog Vitivinícola de Catalunya.
Estem contents perquè Malviatge obre una sucursal a Surtdecasa Penedès: La Dolce Vita on compartiran els petits plaers de la vida. Estigueu atents a les seves propostes, de segur que valen molt la pena.

Quan no sou al Penedès, què enyoreu?
La tranquil.litat que ens dona la nostra casa. La proximitat de la família. 
Però, tot i així, intentem disfrutar al màxim del lloc on estem, embriagar-nos de la seva terra per tal de fugir de qualsevol sentiment d'enyorança. I es que ens hem enamorat de molts llocs visitant-los.

El vostre paisatge preferit? 
En són molts els que tenim guardats: aquella vinya de casa, la vall del pantà de Sau i el Collsacabra, els murs de pedra seca de les Garrigues, els carrers estrets de Barcelona,... Impossible destriar-ne un!

Quin esdeveniment no us perdeu mai? 
Les festes majors de qualsevol poble de Catalunya. La festa popular i les tradicions ens arrelen a una terra i mostra la seva gent tal com és.  

Quan parleu de la vostra terra, què expliqueu?
Que és una terra entre mar i muntanyes, pintada amb els colors canviants de la vinya, trepitjada per grans infrasestructures i on hi viuen persones treballadores. La gastronomia, el vi i el nostre folklore ens serveixen de fil argumental per explicar, també, la nostra manera de viure intensament el dia a dia.

Què us fa sortir de casa? 
L'inquietud que tenim a conèixer. Ens agrada descobrir una festa, les persones que viuen en un determinat poble, el paisatge que les rodeja, què mengen i què beuen. I, avui, ens  agrada, també, explicar-vos-ho.