,
03/06/2013
Redacció

Shopping Night exitosa

Ni els més optimistes de tots, que al Vendrell tampoc són gaires, podien arribar a imaginar-se l'èxit incontestable que va suposar la celebració el passat dissabte 1 de juny de la primera Shopping Night del comerç vendrellenc. La quantitat de gent que omplia els carrers del nucli antic, les quantioses felicitacions de comerciants a a la pàgina de Facebook del CIT i els mateixos comentaris de la gent que va assistir a la festa constaten que aquesta va ser una iniciativa encertada i necessària, i que segurament tindrà continuïtat.

En una ciutat sumida en un pessimisme constant a causa d'unes xifres d'atur que fan tremolar, actes com el del dissabte es fan més necessaris que mai, per recuperar confiança i donar una empenta als comerciants de la ciutat. Només calia veure la cara de les persones que passejaven pel centre per veure que l'encert havia estat absolut. La programació de música en directe també va ser un punt a favor, i és el que va ajudar a crear un fluxe constant de gent d'un carrer a un altre.

L'enhorabona al CIT i a tots els comerciants implicats en l'organització, que segurament hauran agafat confiança per a seguir realitzant iniciatives d'aquest tipus. Potser mica en mica s'anirà canviant aquella màxima que diu que a la gent del Vendrell no li agrada sortir.

 

Aquest és el bloc de la redacció del Surtdecasa Penedès, on deixarem apunts i opinions pròpies, així com crítiques dels diferents concerts o espectacles del territori.

21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazine de tarda Divendres de TV3.
11/05/2015
Marejat/da de moure't en el mar d'informació que t'ofereix la xarxa? 
19/01/2015
Ja tenim aquí el vídeo promocional de Surtdecasa Penedès i el volem compartir amb vosaltres.
13/01/2015
Ens plau molt, moltíssim, donar la benvinguda a la gent de Cine Club Vilafranca.
08/01/2015
Les sis edicions de Surt de Casa (a punt de ser set!) ens desplacem, per un dia, a Barcelona!