Camins del Cava

Foto: 

Camins del Cava

Camina entre vinyes i descobreix la història del cava

'Camins del Cava', la proposta enoturística que combina paisatge i gastronomia al Penedès i Alella
Neus Barberà
,
10/06/2024
Entorn
Fes la teva ruta a mida, reuneix-te amb la família o els amics i viu l'experiència de 'Camins del Cava', la proposta enoturística que combina les passejades entre vinyes, a peu o en bicicleta, pels voltants del Penedès i Alella amb les visites a cellers i la bona gastronomia en restaurants del territori. El projecte posa al servei del visitant una web informativa i una web interactiva on pots confeccionar-te el teu propi itinerari, saber el nivell de dificultat de cada tram, el temps estimat en recorre'l i complementar l'experiència amb activitats gastronòmiques diverses i per a tots els públics. T'expliquem més detalls!

'Camins del Cava' aprofita l'actual xarxa de camins (pistes i senders) de l’entorn del Penedès i Alella per facilitar i promocionar l’accés, caminant o en bicicleta, als cellers productors de cava ubicats a la perifèria del poble. Posant al servei del visitant una web interactiva amb geolocalització (no cal descarregar-se cap app), l'usuari pot trobar tota la informació necessària per crear el seu propi itinerari (restaurants, allotjaments i altres punts d’interès com botigues, empreses de lloguer de bicicletes, pàrquings i museus), a més dels vint-i-dos cellers participants de la zona on realitzar visites guiades i/o tastos de cava.

 

  • imatge de control 1per1


La proposta és una iniciativa de l’Associació d’Elaboradors de Cava AECAVA i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Subirats i l’Ajuntament de Torrelavit, i aspira a ser una important font d’informació per als visitants que vulguin viure una experiència única envoltats d'un paisatge excepcional, gaudint del cava, la gastronomia i els productes més locals del territori.

La proposta consisteix en que el turista pugui deixar el seu vehicle per la zona i iniciar el recorregut que desitgi a peu o en bicicleta seguint les indicacions que li proporcioni 'Camins del Cava'. L’aplicació no proposa itineraris fixos, sinó una xarxa de camins que dona llibertat als usuaris a triar el seu propi itinerari, facilitant al màxim accedir des de qualsevol celler a la resta de cellers i permetent a l’usuari confeccionar-se el seu propi itinerari.

No t'ho pensis més i descobreix els cellers, els paisatges, la gastronomia i tot el que aquesta bonica zona el Penedès ofereix, a través de l'aplicació web 'Camins del Cava'.

 

Els cellers que hi participen són: Alta Alella - Celler de les Aus, Blancher, Bodegas Capità Vidal, Canals & Munné, Carol Vallès, Castelo de Pedregosa, Cava Bertha, Cava Guilera, Cava Rovellats, Caves Bolet, Caves Vilarnau, Celler Kripta, Celler Parató, Celler Vell, Cellers Most Doré, Codorniu, Covides, Freixenet, Giró del Gorner, Giró Ribot, Hotel Cava Mas Tinell, Jaume Giró i Giró, Joan Segura Pujadas, Juvé & Camps, Marc Esteve Vives, Masia Torreblanca, Molí Parellada, Muscàndia, Pagès Entrena, Roca Gibert (Monastell), Segura Viudas, Sumarroca, Torné & Bel i Vins El Cep.

Més informació: 

A

També et pot interessar