Camins del Cava

Foto: 

Camins del Cava

Camina entre vinyes i descobreix la història del cava

'Camins del Cava', la nova proposta enoturística que combina paisatge i gastronomia al Penedès
Neus Barberà
,
13/08/2022
Entorn
Fes la teva ruta a mida, reuneix-te amb la família o els amics i viu l'experiència de 'Camins del Cava', la nova proposta enoturística que combina les passejades entre vinyes, a peu o en bicicleta, pels voltants de Sant Sadurní d’Anoia amb les visites a cellers i la bona gastronomia en restaurants del territori. A través d’una WebApp (App en format web), pots confeccionar-te el teu propi itinerari, saber el nivell de dificultat de cada tram, el temps estimat en recorre'l i complementar l'experiència amb activitats gastronòmiques diverses i per a tots els públics. T'expliquem més detalls!

'Camins del Cava' aprofita l'actual xarxa de camins (pistes i senders) de l’entorn de Sant Sadurní d’Anoia per facilitar i promocionar l’accés, caminant o en bicicleta, als cellers productors de cava ubicats a la perifèria del poble. Posant al servei del visitant una web interactiva amb geolocalització (no cal descarregar-se cap app), l'usuari pot trobar tota la informació necessària per crear el seu propi itinerari (restaurants, allotjaments i altres punts d’interès com botigues, empreses de lloguer de bicicletes, pàrquings i museus), a més dels vint-i-dos cellers participants de la zona on realitzar visites guiades i/o tastos de cava.

 


La proposta és una iniciativa de l’Associació d’Elaboradors de Cava AECAVA i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Subirats i l’Ajuntament de Torrelavit, i aspira a ser una important font d’informació per als visitants que vulguin viure una experiència única envoltats d'un paisatge excepcional, gaudint del cava, la gastronomia i els productes més locals del territori.

La proposta consisteix en que el turista pugui deixar el seu vehicle per la zona i iniciar el recorregut que desitgi a peu o en bicicleta seguint les indicacions que li proporcioni 'Camins del Cava'. L’aplicació no proposa itineraris fixos, sinó una xarxa de camins que dona llibertat als usuaris a triar el seu propi itinerari, facilitant al màxim accedir des de qualsevol celler a la resta de cellers i permetent a l’usuari confeccionar-se el seu propi itinerari.

No t'ho pensis més i descobreix els cellers, els paisatges, la gastronomia i tot el que aquesta bonica zona el Penedès ofereix, a través de l'aplicació web 'Camins del Cava'. 

 


Els vint-i-dos cellers participants són: Blancher Capdevila Pujol, Bodegues Sumarroca, Canals & Munné, Carol Vallès, Castelo de Pedregosa, Cava Berta, Cava Guilera, Caves Juvé & Camps, Caves Pagès Entrena, Caves Vilarnau, Celler Parató, Celler Vell, Codorníu, Covides, Freixenet, Jaume Giró i Giró, Montesquius / Robert J. Mur, Muscàndia, Roca Gibert, Segura Viudas, Torné & Bel i Vins El Cep.

Les empreses de serveis participants són: Hotel i Restaurant Fonda Neus, Cal Blay 25, Mirador de les Caves, La Plural, Els Jardins de Codorníu, Pastisseria Carafí, Restaurant Cal Ticus, Restaurant Ambrasa, Bikemotions, Simón Coll, Espai Xocolata, Cava Centre, Punt d’Informació Sant Sadurní d’Anoia, Restaurant Canals i Munné, Masia Artigas, El pati de Cal Rei i la botiga Món del Cava.

Més informació: 

A

També et pot interessar