Auditori Maria Rosa Juncosa
Avinguda de Catalunya, 15, Vilafranca del Penedès
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 938 175 329
  • auditori@vilafranca.cat

Més informació

L'Auditori Maria Rosa Juncosa és un equipament cultural de nova construcció, dissenyat i construït per acollir concerts i activitats musicals. El mes d'octubre de 2008 es va inaugurar la primera fase de la construcció amb una Sala gran i totes les dependències auxiliars (camerinos, magatzems i espais tècnics). La posada en marxa de la segona fase finalitzaria l'obra amb la sala petita i una zona de serveis a les entitats musicals. La Sala gran té capacitat per a 484 persones assegudes, disposa d'un escenari de 165 m2 i està dotat d'una campana acústica que permet una bona audició a tota la sala.

És una sala accessible i versàtil i compta amb l'equipament tècnic de sonorització, de il•luminació i de mitjans audiovisuals necessaris per desenvolupar-hi concerts de característiques ben diverses L'equipament també disposa d'un recinte exterior per a concerts a l'aire lliure amb capacitat per a unes 2.000 persones.

L'Auditori Maria Rosa Juncosa és un equipament que està al servei d'entitats, escoles, col•lectius i empreses per dur a terme activitats relacionades amb les arts escèniques i la música. La Regidoria de Cultura ofereix a través de l'Auditori Maria Rosa Juncosa una programació d'espectacles professionals, programes i activitats de sensibilització musical, residències de creadors musicals, producció d'espectacles i la campanya d'espectacles per a escoles 'Anem al Teatre', entre altres activitats.