Cristina Mongay
,
06/06/2018
Activa't

La moda i el patrimoni arquitectònic, units per la segona edició de Vestim Segarra

L’esdeveniment està organitzat per l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra
Vestim Segarra

Foto: 

Cedida
Vestim Segarra en la seva primera edició
Montfalcó Murallat és el ric escenari patrimonial escollit per donar aixopluc a la segona edició del Vestim Segarra, que tindrà lloc el dissabte 9 de juny.

La desfilada començarà a la part exterior del poble, on el públic assistent es trobarà amb un grup de parades a on s’hi vendran productes artesanals de la Segarra. Entre d’altres, hi haurà les creacions de Marina Codina, Mireia Rius, Seyart, Feeltheprint, Les Voltes, Art rural i un obrador de ceràmica. Aquesta rebuda estarà amenitzada amb els temes escollits pel DJ cerverí Noc Barroc, també amb una galeta de KOK i una copa de cava de Vins i Licors Carbonell.

Seguidament, a les 20 h, tindrà lloc el concert de la banda de música cerverina Inversen Band, i a les 21 h començarà la desfilada al centre de la vila, on hi presentaran les seves peces 7 dissenyadores diferents, totes elles originàries de la Segarra. L’acte acabarà amb un toc musical, de nou a càrrec dels Inversen Band, i amb la degustació de productes gastronòmics de la zona, a càrrec de La Moderna, i les cerveses de Casa Dalmases.

Aquesta trobada és un esdeveniment organitzat pel Consell Comarcal de la Segarra i l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra, grup de dissenyadores de roba i complements de la comarca nascut el 2017 i que té la voluntat d’unir disseny i moda d’autor, creacions úniques i materials de primera qualitat.

A la catifa lluiran els dissenys de Contrafort, Gemma Oriol, Maria Codina, Marta Huerta, Mireia Rius, Seyart i Sindy Bloom. Les models de Magda Simó seran les encarregades de desenvolupar la desfilada.

Més informació: 

També et pot interessar