Família
,
2016
Dies 16 i 30 d'octubre i 6 de novembre
Diversos espais
Lleida

Cinemón Xic

Cinemón Xics és el primer cicle de cinema solidari familiar de la ciutat de Lleida. Es projectaran tres films, les presentacions dels quals les farà Mags del Món.

Diumenge 16 d'octubre
11:30h El petit rei Macius (83’)
Direcció: Sandor Jesse i Lutz Stützner
Després de la mort del seu pare, el petit Màcius rep el ceptre de rei i descobreix que seure en un tron i manar no és tan fàcil com es pensava. El seu professor i els seus amics de la ciutat l'ajudaran a fer realitat el seu somni d'un paradís per als nens i nenes...

Diumenge 30 d'octubre
11:30h Història d'una gavina i del gat que li va ensenyar a volar (75’) 
Direcció: Enzo D’Alò
Poètica metàfora sobre la tolerància en què una gavina enverinada per una taca de petroli realitza un últim esforç i abans de morir confia el seu ou al gat Zorbas. Aquest promet no menjar-se'l, protegir-lo i ensenyar a volar la gavina que en naixerà.  El gat Zorbas  i la Gaviana Afortunada  i tota la resta de personatges, iniciaran un procés d’aprenentatge en el respecte a la diferència i a la convivència pacífica en comunitat.

Diumenge 6 de novembre
11:30h El viatge de Chihiro (124’)
Direcció: Hayao Miyazaki.
Chihiro es una nena de deu anys que viatja en cotxe amb els seus pares. Desprès de travessar un túnel arriben al món fantàstic en el que no hi ha lloc per als éssers humans, sols per als deus de primera i segona classe. Els seus pares són convertits en porcs. Chihiro haurà d’esforçar-se per tornar a recuperar als seus pares. Preciosa metàfora  on podem veure el món tal com es, tant les dureses com les belleses del mateix i sobre com l’esforç dignifica l’ésser humà i es part essencial de la maduració personal...

Entrada: Gratuïta fins esgotar butaques.
Podeu recollir-les a la guixeta del Teatre de l’Escorxador de dilluns a divendres de 17:00-21:00h i el mateix dia del passi una hora abans de la projecció.

Més informació aquí