AGENDA
Música
David Gilmour
2017
Dimecres 13 de setembre, 20h
  • Lleida
Teatre Principal

Concert 'David Gilmour at Pompeii'

Després d'una llarga i exitosa carrera al capdavant de la banda Pink Floyd, David Gilmour torna amb força amb el seu disc en solitari. 45 anys després que la banda Pink Floyd gravés 'Live at Pompeii' des d'aquest llegendari escenari, Gilmour trepitja de nou l'amfiteatre romà durant dues nits per promocionar el seu àlbum 'Rattle That Lock', que ja s'ha convertit en número 1 en vendes. 

Sinopsi: 

'David Gilmour at Pompeii' és un espectacle audiovisual que inclou làser, pirotècnia, una pantalla circular gegant amb films originals i un repertori ple de clàssics. El Teatre Principal de Lleida ofereix aquest espectacle únic i en exclusiva el pròxim dimecres 13 de setembre a les 20h, per tal que els seguidors de Gilmour i de Pink Floyd puguin vibrar al ritme de cançons com, per exemple, 'The Great Gig in the Sky' i 'One of These Days'.

El film, enregistrat en directe pel director Gavin Elder el 7 i 8 de juliol de 2016, mostra l'artista al cim de la seva carrera artística, amb un material increíble, una banda del més elevat nivell internacional, en un entorn únic i en una ocasió del més especial.

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 28 de març, 22:30h
Lleida
Sandoval
De l'1 al 25 de març
Lleida
Paggliacci
Dimecres 9 de maig, 21h
Lleida
Barroc
Divendres 6 d'abril, 20:30h
Lleida
Diumenge 1 d'abril, 19h
L'Escala
Desgana
Diumenge 25 de març, 12h
Mollerussa
Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell