AGENDA
Música
Dimecres 13 de setembre, 20h
2017
Teatre Principal
  • Lleida

Concert 'David Gilmour at Pompeii'

Després d'una llarga i exitosa carrera al capdavant de la banda Pink Floyd, David Gilmour torna amb força amb el seu disc en solitari. 45 anys després que la banda Pink Floyd gravés 'Live at Pompeii' des d'aquest llegendari escenari, Gilmour trepitja de nou l'amfiteatre romà durant dues nits per promocionar el seu àlbum 'Rattle That Lock', que ja s'ha convertit en número 1 en vendes. 

Sinopsi: 

'David Gilmour at Pompeii' és un espectacle audiovisual que inclou làser, pirotècnia, una pantalla circular gegant amb films originals i un repertori ple de clàssics. El Teatre Principal de Lleida ofereix aquest espectacle únic i en exclusiva el pròxim dimecres 13 de setembre a les 20h, per tal que els seguidors de Gilmour i de Pink Floyd puguin vibrar al ritme de cançons com, per exemple, 'The Great Gig in the Sky' i 'One of These Days'.

El film, enregistrat en directe pel director Gavin Elder el 7 i 8 de juliol de 2016, mostra l'artista al cim de la seva carrera artística, amb un material increíble, una banda del més elevat nivell internacional, en un entorn únic i en una ocasió del més especial.

Més informació: 

David Gilmour

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 24 de gener, 22:30h
Lleida
Petit piano
Dijous 25 de gener, 9:45h
Lleida
Piano jazz
Divendres 9 de març, 21h
Lleida
Muchacho & Los Sobrinos
Dissabte 27 de gener, 23h
Les Borges Blanques
Nota
Divendres 2 de febrer, 21h
Lleida
This is rock
Dissabte 27 de gener, 22:30h
Lleida
Paggliacci
Dimecres 9 de maig, 21h
Lleida
Vents
Diumenge 11 de febrer, 19h
Lleida