AGENDA
Música
Santa Cecília
2017
Diumenge 19 de novembre, 19h
  • Lleida
Auditori Municipal Enric Granados

Concert de Santa Cecília

Concert d’homenatge a dues entitats emblemàtiques de la nostra ciutat per la seva trajectòria cultural. Aquest any coincideix el centenari del Museu d’Art Jaume Morera i el 70è aniversari del Cercle de Belles Arts. Per l’ocasió, us proposem l’obra Colors del belga Bert Appermont, on el jove trombonista lleidatà Pau Romero interpretarà la part solista i, alhora, en Rafael Borlänsa, director de l’Escola del Cercle de Belles Arts, plasmarà un quadre in situ.
Escoltarem la Suite Française de Darius Milhaud, obra descriptiva de la Bretanya i la Normandia, paisatges que van inspirar a en Morera la seva obra. A la segona part del concert, gaudirem de la Coral Estel amb fragments del Carmina Burana, inspirats en poemes goliarts i que han suggerit sempre imatges evocadores.

Com a colofó, hem volgut retre homenatge al mestre Enric Roca autor de les sardanes El Museu de la Paeria i, Broll de gratitud que avui reestrenem, amb lletra de la seva filla Rosa Roca i arranjaments per a cor i banda del compositor David Esterri.

Preu: 

6€ reduïda | 10€

Fitxa tècnica: 

Borlänsa, artista pintor
Pau Romero, trombó
Lluís Marc Herrera, narració
Coral Estel
Gemma Naranjo, directora
Banda Municipal de Lleida
Amadeu Urrea, director

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 28 de febrer, 22:30h
Lleida
Orquestra Simfònica
Dimarts 6 de març, 9:45h
Lleida
Piano jazz
Divendres 9 de març, 21h
Lleida
Paggliacci
Dimecres 9 de maig, 21h
Lleida
Sabó natural
Dissabte 3 de març, 17h
Tàrrega
Supertietes
Diumenge 4 de març, 18h
Balaguer
Oscar Muñoz
Del 14 de desembre al 17 de juny
Lleida