AGENDA
Espectacles
Diumenge 26 de novembre, 18h
2017
Gran Teatre de la Passió
  • Cervera

Espectacle 'La comèdia'

Sinopsi: 

Aquesta és la història d’una ciutat i d’un teatre, un teatre que els seus habitants l’anomenaven el teatre 'La comèdia'!

'La Comèdia' no és un teatre com els altres, és molt especial, perquè, a dins hi viuen ben amagadets, uns éssers màgics, els follets tramoies, que són els encarregats que el teatre La Comèdia sigui un espai màgic on tot és possible. Però, un bon dia, l’ajuntament va decidir enderrocar La Comèdia per fer-hi un gran centre comercial. L’alcalde encarrega a l’Encarnita i en Minguet, dos simpàtics treballadors de la brigada de manteniment, buidar La Comèdia abans de ser enderrocat. Però ells, quan entren a l’escenari, descobreixen la màgia del teatre i creen un inesperat món imaginari ple de joc, fantasia i molt d’humor. L’acabaran enderrocant el teatre La Comèdia?

Us convidem a venir al teatre i viure amb nosaltres aquesta fantàstica, divertida i trepidant comèdia per a tots els públics que es passeja pel fascinant univers d’un teatre molt particular. Entre tots podem aconseguir que la màgia del teatre La Comèdia no desaparegui.

Més informació: 

Menuda comèdia

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 11 de juliol, 22:30h
Lleida
Bat de Teatre
Dissabte 27 de gener, 21:30h
Tàrrega
Edith Shaar
Dissabte 3 de febrer, 11h
Juneda
Plors de cocodril
Dissabte 10 de març, 17h
Lleida
Cervera, Segarra, mercat, antiqüari, objectes, encants, gener, 2017, Surtdecasa Ponent
Dissabte 3 de febrer, 10h
Cervera
Dissabte 3 de febrer, 21h
Figueres
Othelo
Dissabte 12 de maig, 20:30h
Lleida
Petit piano
Dijous 25 de gener, 9:45h
Lleida