Música
,
2018
Dissabte 21 d'abril, 20h
Seu Vella
Lleida

Concert 'A Cau d'Orella'

 3r concert Commemoratiu del 25è aniversari que el Cor Euridice.

Sinopsi: 

'A Cau d'Orella' està format per un grup de dones d'àmplia formació musical, tant vocal com instrumental. La formació d'aquest cor sorgeix a arrel de la proposta de la seua directora, Mònica Perales.

El cor es presenta al públic en març de 2006 a la Capella de la Sapiència de la Universitat de València, amb un programa monogràfic del compositor català Josep Vila i Casañas. Des d'aleshores el cor ha presentat programes específics per a cor de dona de diferents autors i èpoques, entre els que destaquen: (2008) programa de música romàntica alemanya per a cor de dones i piano, amb lieds de Brahms i Schubert  basats en poemes d'autors alemanys de la mateixa època;  (2009)  programa de música per a cor de dones i arpa de diferents compositors del segle XX; (2010) programa per a cor de dones i continu amb música del s XVI composada per a convents; (2014) programa de música religiosa dels segles XIX i XX per a cor de dones i piano amb obres de Mendelsohnn,Fauré, Poulenc, etc.

Cal destacar que A cau d'orella ha realitzat l'estrena de diverses obres d'encàrrec de compositors valencians, amb l'ànim d'ampliar el repertori per a cor de dones.

  • imatge de control 1per1