Música
,
2018
Divendres 23 de novembre
Cafeteria Slàvia
Les Borges Blanques

Concert d'Animal

Sota el nom d’ANIMAL s’hi amaga Gerard “Goku” Aledo, un jove nascut a Sant Quirze del Vallès bregat als escenaris en diferents projectes musicals de fusió festiva que va començar a destacar musicalment gràcies a una col•lecció de cançons acústiques que va gravar a Youtube sota el nom de Sr. Smizz.

Dotat d’una oïda educada gràcies a artistes com Bob Marley, Michael Jackson, Amy Winehouse, Bruno Mars, Mumford & Sons, Aṣa, The Cat Empire, Jack Johnson o Ben Howard, la música d’ANIMAL connecta amb un esperit de vida lliure.

El projecte ANIMAL neix de l’enamorament artístic de Goku amb el músic i productor Ermengol Mayol (Gerard Quintana, Xarim Aresté). Junts, comencen a cuinar el disc Més enllà de les paraules amb els ingredients de les lletres intimistes d’un inspirat cantant i autor amb el vestit positivista i alegre d’una producció musical que va reblar amb mestratge i experiència Mayol. L’esperit d’ANIMAL, precisament, es presenta en societat amb aquesta dicotomia existencial, tan romàntics com canalles, en tots els aspectos

Amb La Melodia del Foc, ANIMAL torna a la carga amb un disc madur, potent i ple de mescles d’estils musicals.
Un cant a l’amor, al desamor, a la vida y a la música.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1